Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Çok saçma bir durumla karşı karşıyayım. Bir domain var ve 1 gün www.domain.com yazınca girebiliyorum 1 gün giremiyorum ama her seferde www. yazmadan giriş yapabiliyorum siteye. DNS olayına falan baktım herşey normal 1 ay önce normal olan site şimdi böyle yapıyor. Bunun sebebi ne olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 hangi browser? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 abi browserla ne alakası var. DNS ile ilgili bi problem ama anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Banada olmuştu bi kere bu. registry de bununla ilgili bir anahtar vardı, onu düzeltince oluyordu ama hangisi hatırlamıyorum. tabi buna neden olan şerefsizware i de yok etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Lopeth said: Banada olmuştu bi kere bu. registry de bununla ilgili bir anahtar vardı, onu düzeltince oluyordu ama hangisi hatırlamıyorum. tabi buna neden olan şerefsizware i de yok etmek lazım. Makine ilede alakası oldugunu sanmıyorum çünkü 10 kişiden 5'i girebiliyorum diğer 5'i giremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Senin yonetimin altinda bulunan bir alan adi ise sunucu ustundeki DNS kayitlarini kontrol etmende fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 di said: Senin yonetimin altinda bulunan bir alan adi ise sunucu ustundeki DNS kayitlarini kontrol etmende fayda var. Ettim ancak anormal hiç bi durum söz konusu değil ve hala aynı şeyi yapıyor. İşin kötü tarafı başka bir sitemde aynı DNS kayıtları varken onda sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Madem oyle domain'i alalim o halde bi =) Bir de platformu. Hangi sistem ustunde hangi web sunucusunda tanimli falan fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 domain 7indir.com linux 'de kurulu öyle ince detayına kadar bilmiyorum ama sunucuyu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar