soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 sistemleri nedir bunların? hayatımda işim düşmedi ajanslara, ama merak ettim. isteğime göre mi iş bulmaya çalışıyolar, yoksa buldukları işleri bana sunup "istermün?" mi diyolar? bi de ne kadar ve neye göre para aldıklarını merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Benim kendimin değil ama bi arkadaşım bi ajansta ve kafalarına göre genelde günü birlik iş buluyolar istermisin diyolar arkadaş isterse gidiyo çalışıyo istemezse gitmiyo.Ben böyle bliyorum.Yani sanırım kafalarına göre işleri özel tercih ettiklerini değil diye biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 seninle uzun bi konuşma yapıyolar. mezun olduğun okul daha önceki iş deneyimlerin. çalışmak istediğin sektör. bi cv hazırlıyolar senin için. ellerinde bulunan eleman arayan şirketlerle kıyaslayıp senin için uygun olanlardan görüşme ayarlıyolar. eğer işe alınırsan da maaşının üstünden % alıyolar. tabi bu fiyatlandırma ajans ajans değişiyo. arkadaşımın muhatap olduğu ajans 3 ay maaşının %15 ini almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Hangi ajans olduğunu bilmiyorum da benim arkadaşa bi ajans her türlü işi veriyodu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 iş bulma ajansımı ? iş veren ajanslarmı tam anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Günü birlik işler ya da haftasonu için falan gibilerinden.. İş bulanlar günü birlik ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Bu arada böjeek haklıdır çünkü kendi yaşadığım bişi değil arkadaşın şeyi sonuçta tam bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Hmm. abim kayıtlı bi tanesine. hafta içi dolu olduğu için sadece hafta sonları iş alıyo. üniversite okuyan öğrenciler de çokcana sanırım. cumartesi / pazar gidio 9dan6 ya kadar giderse 40-50 tl arası değişiyo 9 dan 9a veya 10 dan 10 a günlüğü 80 tl alıyo. 8 saat 40tl miş. ama işine görede değişiyo. iyi bi firma içinse tanıtım daha fazla ücret verebiliyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 palyancoluk yapmak için kavga eden arkadaşlarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 para kazanmak için o, palyaçoluk için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ayrica benden size bi oneri ogrenciyken yaptiginiz bu isleri ilerde ozgecmisinize yazmaktan cekinmeyin, cok alakasiz bile olsa. iki kisi ayni olsa biri yazsin, bizi yazmasin, yazan her zaman ondedir. ORnegin satis elemanligi yapmisinizdir, sonra baska yere basvurdugunuzda , satis yapan biri oldugunuz icin ogrenciyken , isnan iliskileriniz iyi gibi kabul edilir, ya da call center da oyle, iletisimi iyi denir. genelde insanlar cekiniyor gordugum bence onemli bi ozellik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Katiliyorum! Benim bekcilik yaptigimi ogrendikten sonra gorusmeye cagirmislardi. Bulasikcilik da yaptigimi ogrenince ise aldilar (ciddiyim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar