Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 seni düşünüyorum bu gece gene benden kurtulmasını bilirsin diye bunca güzellik varsa çevrede tüm geceki dostum yine bira ve kahve uzun bir yoldan sonra unuturdum bir gün belki seni tekrar görürdüm beyaz pantolonunu okşamak için tokadını bile yiyebilirdim hüzünlü bir şarkı söylüyorum yine beni üzmesini bilirsin diye birkaç fotograf yolladın gizlice tüm geceki dostum yine bira ve kahve bazen benim olmasanda bazen bana bakmasanda sen hep yanımdasın said: hayatımda dinlediğim en iyi parçalardan biridir... paylaşmak istedim..dinleyenlerden yorumlar..dinlemek için adres maximum rock.. bi de birşey soracağım grizunun albümü falan mı var yoksa sadece amatör kayıtlar mı??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 parça yı bilmiyorum ama sözleri acayip hoşuma gitti. hemen indiricem :-) grizunun bildiğim kadarıyla bir albümü vardı hatta bütün bunlar düş diye bir parçaları vardı o albümde öyle biliyorum. klip falan çekmişlerdi o parçaya bütün bunlar düş parçasınıda şiddetle tavsiye ederim ben zaten o parçayla tanıdım grizu yu[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 dinlemek için..... tıklayın.. ama önce anadolurock.com a üye olmanız gerekiyor ki bence bu şarkı için değer...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 Mayıs 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] GEd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 zamaninda cok dinliodum ya güven erkin mi neydi simdi adini hatirlamiom radyo-d yayin yapardi iste pazarlari onun programdan cekip kaydetmistim sonrada gidip grubun albumlerini bulmustum kasedi durur hala ama kasetçalar teknolojisine sahip degilim hala klibide ilginçti baya :) yurtdisinda oldugum icin daha sonra bu grubun diger albümlerine ulasamadim hiç tabi.(tabi biseyler cikarttilarsa) bulursam bi ara alicam[signature][hline]UYKUM VAR! GEd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 hemen dinledim ya anadolurock üyeligim vardi :) vah nasil nostalji oldum[signature][hline]UYKUM VAR! UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 adamın sesi komik ehehe ''Beyaz pantolonunu okşamak için tokadını bile yiyebilrim'' puhahah :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 zaten orda ki eksik tamamını yazayım... seni düşünüyorum bu gece gene benden kurtulmasını bilirsin diye bunca güzellik varken çevrede tüm geceki dostum yine bira ve kahve uzun bir yoldan sonra unuturdum bir gün belki seni tekrar görürdüm beyaz pantolonunu okşamak için tokadını bile yiyebilirdim hüzünlü bir şarkı söylüyorum yine beni üzmesini bilirsin diye birkaç fotograf yolladın gizlice tüm geceki dostum yine bira ve kahve güzeldin ve biraz serseriydin çoğu şeyi iyi hayal edebilirdin peşinden koşturmak için herkesi kalçanı çalkalamayı da bilirdin.. seni düşünüyorum bu gece gene benden kurtulmasını bilirsin diye bunca güzellik varken çevrede tüm geceki dostum yine bira ve kahve bazen benim olmasanda bazen bana bakmasanda sen hep yanımdasın said: bu arada yeni albüm geliyormuşşş..link[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 30 Mayıs 2004 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 30 Mayıs 2004 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] sacred Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Bu şarkı klan cafede çalardı sürekli isterdik hastasıyım..[signature][hline]---§§--- I need someone to break the silence before it all falls apart... Paylaş https://forum.paticik.com/topic/402674-grizu-bira-ve-kahve/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 parça yı bilmiyorum ama sözleri acayip hoşuma gitti. hemen indiricem :-) grizunun bildiğim kadarıyla bir albümü vardı hatta bütün bunlar düş diye bir parçaları vardı o albümde öyle biliyorum. klip falan çekmişlerdi o parçaya bütün bunlar düş parçasınıda şiddetle tavsiye ederim ben zaten o parçayla tanıdım grizu yu[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 dinlemek için..... tıklayın.. ama önce anadolurock.com a üye olmanız gerekiyor ki bence bu şarkı için değer...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 Mayıs 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 zamaninda cok dinliodum ya güven erkin mi neydi simdi adini hatirlamiom radyo-d yayin yapardi iste pazarlari onun programdan cekip kaydetmistim sonrada gidip grubun albumlerini bulmustum kasedi durur hala ama kasetçalar teknolojisine sahip degilim hala klibide ilginçti baya :) yurtdisinda oldugum icin daha sonra bu grubun diger albümlerine ulasamadim hiç tabi.(tabi biseyler cikarttilarsa) bulursam bi ara alicam[signature][hline]UYKUM VAR!
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 hemen dinledim ya anadolurock üyeligim vardi :) vah nasil nostalji oldum[signature][hline]UYKUM VAR!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 adamın sesi komik ehehe ''Beyaz pantolonunu okşamak için tokadını bile yiyebilrim'' puhahah :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 zaten orda ki eksik tamamını yazayım... seni düşünüyorum bu gece gene benden kurtulmasını bilirsin diye bunca güzellik varken çevrede tüm geceki dostum yine bira ve kahve uzun bir yoldan sonra unuturdum bir gün belki seni tekrar görürdüm beyaz pantolonunu okşamak için tokadını bile yiyebilirdim hüzünlü bir şarkı söylüyorum yine beni üzmesini bilirsin diye birkaç fotograf yolladın gizlice tüm geceki dostum yine bira ve kahve güzeldin ve biraz serseriydin çoğu şeyi iyi hayal edebilirdin peşinden koşturmak için herkesi kalçanı çalkalamayı da bilirdin.. seni düşünüyorum bu gece gene benden kurtulmasını bilirsin diye bunca güzellik varken çevrede tüm geceki dostum yine bira ve kahve bazen benim olmasanda bazen bana bakmasanda sen hep yanımdasın said: bu arada yeni albüm geliyormuşşş..link[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 30 Mayıs 2004 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 30 Mayıs 2004 15:10 tarihinde değiştirilmiştir]
sacred Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Bu şarkı klan cafede çalardı sürekli isterdik hastasıyım..[signature][hline]---§§--- I need someone to break the silence before it all falls apart...
Öne çıkan mesajlar