BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 teknosa'nın bulkarıyıalparayı kampanyasından iki kutu almıştım hani zaten bir mouse a ihtiyacım vardı ikincisini ablama verecektim ama istemedi o iş yerinde başka mouse kullanıyormuş kendime aldığımı açtım şu anda kullanıyorum öteki açılmamış kutu yu da kelepirden bırakıyorum fiyatı 40 TL teknosa da şu anda 50 TL ye alabiliyorsunuz aynı mouseu istanbul içi olursa elden verebilme ihtimalim var şehirler arasından kargoyla kasmayalım yani şehirler arası göndermeye değmez bence renk siyah-logitech grisi(ben böyle gri görmedim :P) bir de temsili resim koyayım tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 yok mu isteyen ucuza da veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 dostum sevkını kırmak gıbı olmasın ama onun sıfırı 36 ytl:) teknosa ve logıtech sence yuzde 100 zarar edıcekleri kampanya yaparlarmıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 oh shit! teknosadan çöp almam bu saatten sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 açılmamış kutudan yüksek model çıkma ihtimali varmı? bide bazı kutualrda 2 mousemu varki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 o yeni kampanyası logitech'in.v220 diye alıosun,v220 yerine daha yüksek modellerden birinin çıkma şansı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 aynisi var suan elimin altinda cok memnunum duracel pille 3 ay gidiyo pil omru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 3 ay gidiyor sonra gecenin 2sinde arenadayken pil bitiyor. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kutuları biraz elleyin arkasına bastırınca biraz çıkıntı olduğunu görüceksiniz onlar v220 oluyor diğerleri üst model. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Astral said: 3 ay gidiyor sonra gecenin 2sinde arenadayken pil bitiyor. gg. pillerin zayıfladıgını uyarı ile gosteriyor logitech yazılımı, sıkıntı olmaz yani. ben mesela 2 kalem pil kullanıyorum 2 tane de yedekte bekletiyorum. hepsi şarjlı tabi, biri bitince değiştirip biteni şarja takıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 BabacumMostors,nedir bu v220'nin son fiyatı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Çok iyi bir mouse tavsiye ederim. Şimdi baktım, 23 Mart'ta 47 liraya almışım mavi bilgisayardan. Fiyatını ona göre şey edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ya şey sorcam,bu laptop mouse'uymuş galiba? ufak tefek olanlardan mı? bende de şuan microsoftun laptop mouse'u var ufak,optical 3000 mi ne modeli,büyük mouse istedigim için deiştirmek istiyorum ama v220 de ufakmış sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Evet bu da ufak, masaüstü için değil yani. Ben laptopuma arıyordum mouse o yüzden tam aradığım gibiydi ama masaüstü mouse u kadar büyük değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar