whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 merhaba öncelikle bı arkadasım adsl aldı server kurmak ıstıyor mesela cs warcraft vb kurunca ipsini bana veriyor ben baglanamıyorum bunun ıcın arastırdım paticikte hicbirsey yazmıyor yanı benım ona c/p yöntemiyle anlatabilecegim bi cvp verirseniz sevinirim. ipsi 10.0.0.3 mü ne böyle acaip ipler veriyor onu nasıl normal ip yapıcaz modemı zoom x3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 muhaha ilk kez böle acaip bir ip görüyom :) . Firewall falan olmasın makinada ?[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım ( Büyücü ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 topicteki a.k.a ne a.k flanmı demek istedin a.k.a nın ayrı bir anlamı var[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Ağda olmasın makina?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 evet snırım öle ethernet ile baglı a.k.a nın anlamını sana sormadım ıstedım yerde kullanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ip şu :10.0.0.13 bunu nasıl ayarlarız ne spherede biri girior ne de warcraftta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 servera ağdan birimi baglanıcak yoksa netten mi baglancaklar o senin modemin sana verdigi ip www.ipadresimne.com tıkla ipni öğren bu ip den sana baglanıcak elelamnar o soyledigin ipnin bir önemi yok[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Daniel_Xavie, 30 Mayıs 2004 10:43 tarihinde demiş ki: topicteki a.k.a ne a.k flanmı demek istedin a.k.a nın ayrı bir anlamı var a.k.a: as known as bilindiği üzere[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Daniel_Xavie, 30 Mayıs 2004 10:43 tarihinde demiş ki: topicteki a.k.a ne a.k flanmı demek istedin a.k.a nın ayrı bir anlamı var as known as anlamı var aman yanlis anlamlara yormayalım :D[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ya gercek ip sini veriyor fakat yine giremiyorumoffline gosterıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 also knowns as[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Daniel_Xavie, 30 Mayıs 2004 11:19 tarihinde demiş ki: knowns[signature][hline] Bu Sözcüğün Anlamı Ne? :) [Bu mesaj Ardhath tarafından 30 Mayıs 2004 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junghase Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bu konu www.sphereserver.com router bölümünde izah edilmektedir[signature][hline]Tomanbay The Evil Sinister Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar