Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ya baya aradım ama çıkmadı kesin koyulmuştur. dayanamadım koydum. çok komik lan aeuhahahh facebook hesabı olmayanlar -> :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ahahahah bilemedim ben onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Arkadaşım bi foruma aynı anda 2 komik video atılması fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bu çocuk çancı olcak diyim ben size 99 notuna itiraz eden tiplerden hemi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bildiğin gerizekalı bu be.. harbi 99 alıp nedne 100 alamadım diye de ağlar.. intihar eder biz de kurtuluruz.. bune lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 çocuğum byle çıkarsa keserim böyle çocuğu olmasın böyle çocuk bak sinir yaptı.. idare midaer edemem anne diyen zibidi bir bu iki anda milletin maymunu olur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar