Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Arkadaslar Merhaba, Bir dosya indirdim youtube jacker diye, fakat kendisi virus cikti tiklayinca. ytjacker.exe dosyasi, dalginligima da geldi biraz aslinda. Silmeye calisinca: said: Cannot delete ytjacker.exe: It is being used by another person or program. Close any programs that might be using the file and try again. diyor. Bu dosyayi nasil silebilirim? MSDOS u acamiyorum windows u acmadan, ozel yapim laptopum var. Format atma sansim da yok. Bir program ya da silmenin bir yolunu gosterirseniz cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 safe mod da acamiyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 hijack dene, olmadı combofix+hijack=kesin çözüm, ama dikkat et, yanlış birşeyler silme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Selamlar, Dos modunda dosyayı silersen windows etki edemez o dosyaya.F-prot gibi virus programlari windows acilisindan once bilgisayarı taratayabiliyor ve dosyanı silmene yardımcı olabilior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 sys recov.u kapatmayı unutmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 hijack ve combofix ise yaramadi. Bilgisayari MSDOS'ta acamiyorum ki. Baska ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Arkadaşım yükledi onu en son format attı.. Bir ek bilgi,o program sadece youtubeın adreslerini kopyalıyor size,yaptığı şey eskiden herkesin yaptığı şu dosyayı açıp "2 satır ekleyin" in,şu dosyayı açın şuradaki sayfalarca ip adresini c/p yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 spybot search destroy dene, o bilgisayar acilmadan guzel bi tarama yapiyo. onun disinda anti malware diye aratirsan yine guzel programlar bulabilirisn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Programin orjinali guzel calisiyor da, baska bir yerden yanlislikla indirdim exe yi. Spybot search and destroy yukluyorum. Bakalim halledebilecekmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Spybot Search& Destroy da ise yaramadi. Baska onerisi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Arkadaslar unlocker diye bir programla sildim dosyayi. Gene de yardiminiz icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar