napae Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Açıldı mı bilmiyorum. Araştırdım ama bulamadım, açayım dedim. Lamb Yoav Axel Krygier The Shortwave Set Jazzamor and Boozoo Bajou with Lounge 102 All-Stars Sattas biletix! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Bilet fiyatı 67tl'imiş. Bence değicek gibi. Arkadaşımla konuştum şimdi, o geçen sene de gitmiş. Çok keyifli ve eğlenceli oluyo, mutlaka gel dedi. Gidiyorum ben de! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 sattas boojoo bajou ve lamb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 hurray! her sefdiğim şey gibi müsait olmadığım zamana geliyor! yapsanıza 2hafta sonra yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 67 YTL hasteeeeeeer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Keyifli. Gidilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 sattas var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Yoav çok iyi. Charmed&Strange albümünü dinledim sanırım son albümü. Club Thing diye bir şarkısı var enfes, kesin duymuşsunuzdur. Ama asıl beğendiğim şarkı One by One. Lamb iyi, Boozoo Bajou iyi, Jazzmore iyi. Bu grupların "yumuşaklığını" bozacak gürültülü grup olarak da Shortwave Set düşünülmüş. Hadi baalım. Şu Club Thing'i de koyayım. http://www.youtube.com/watch?v=MM_PY61Bi68 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Lamb ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 şöyle festivallere ilgi göstermiyosunuz ya, bozuluyorum gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 evet paticanlar. hiç biriniz ilgilenmedi ama olsun ben izlenimlerimi yazıyorum. festival 1de biticek ama ben yarın sabah 9da sınavım olduğu için erken döndüm. konserler gayet güzeldi. ben dönerken lamb konserini yarılamıştı. gabriel ve angelica'yı dinleyip gittiğim için ayrı bi mutlu oldum. nitekim sadece sınavım olduğu için erken dönmedim. ciddi popo ve bel ağrılarına sahip oldum çimenlerin üstünde oturmaktan. her yerim ağrıdı, tutuldu falan. amele yanığı sahibesi de oldum evet. yani güzeldi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 lamb için gidesim gelmişti aslında.Sonra geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Yenisini göremedim, burdan mı devam etsek yeni mi açsak bilemedim. Neyse biri görünce açar isterse yenisini. Caravan Palace Bonobo Orchestra Tunng Alex Cuba Band Club des Belugas Lucky Elephant Palov & Mishkin Bilet fiyatı: 67,50 tl Kapıdaki fiyat ne kadar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Bi de hava nasıl olucak bilmiyorum ama geçen sene baya bi yanmıştım o yüzden güneş kremi falan sürüp de gelin sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 zeep iptal etmiş. olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 napae konser alanındaki ortam nası? sahneye yakın biyerde çimlere yatıp sigara alkol takılabilme olasılığımız var mı? bi de girişte çantaları arıyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Bu sene gelenler daha güzel. Tunng mükemmel, Bonobo'ya /worship çekeceğim son albümü dolayısıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Girişte çantaları arıyorlar mı hatırlamıyorum da sahnenin önü zaten full çim, içki sigara alıp takılabiliyosun yani. O zaman Garanti sponsorluk yapıyodu sanırım onların verdiği örtü gibi şeyler vardı çimlerin üstüne yayıp yatman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 festvalin baska bi olayı yok zaten. cime yatıp icki sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 oha sadece Tunng icin gidilir, tek kotu yani mekan biraz uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 zeep gelecek diye rüya mı gördüm ben ya, 50 liralık biletler satılırken zeep de vardı sanki. neyse lineup güzel gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 2009? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 O kadar chill out herifler işte, 1 sene geriden geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Git bi önceki sayfanın sonunu oku bebişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 napae bir sorum daha var. saat 4 gibi gelsek güzel bi yer bulur muyuz ön saflardan? kalabalık mıydı geçen sene? blues brothers'dan sonra ilk defa büyük alan konserine gidicem de iyi olsun istiyorum. genelde kötü oluyo çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar