Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 http://www.facebook.com/pages/Ceren-GURSOY/62186157078?sid=6dd8da1f5c30b3cc3a9c7256b8d49291&ref=search said: ahmet sarı slm ceren.ben yemek teyiz purogramını hiç iz lemezdim bi bakim dedim seni gördüm seni çok sevdim senle ark olmak istiyorum msn adresin varsa ben yazıyorum msn mi eklersin eklemeni çok isterim ceren ([email protected]) ben sen den çok hoşlan dım çok güzel sesin var ben seni tutuyodum senin kazan manı çok istiyodum ama onlar bilerek senin yemek lerine az puan werdiler *********S_E_S_İ_N__Ç_O_O_O_O_K__G_Ü_Z_E_L******** *********S_E_S_İ_N__Ç_O_O_O_O_K__S_E_V_İ_Y_O_R_U_M******** CEREN Ahmet Sarı ceren ben istanbul fatihte oturuyorum seninle ark olmak istiyorum ben ceren msn mi weriyorum istersen ekle ([email protected]) istiyen herkes eklesin adam saykoya bağlıyor sonra said: Ahmet Sarı s.a caner misin nesin tanı mıyorum seni cerenlen doğru konuş ben onu seviyorum benlen çıksada çıkmasada kardeşim gibi seviyorum yani onlan doğru konuş Caner Taşdelen mrb ceren ben caner sen çok güzelsin ben ce 1.sen olabilirdin Ahmet Sarı lanetli prens misin nesin doğru konuşlan cernlen Lanetli Prens oo n yemek yapan elleriini yiirim ...:) ööyle gzel bi yüzün var kii baka kalmamak elde değiill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kız(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Hangi ceren? bi alt postta o iğrenç espriyi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 beceren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 TENCEREN OLUCAK O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 becergen. mustaa becergen. bi de özel derste karıya kıza sarkan rakibi vardı da adını unuttum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ceren var cermeyen var lütfen açmayın böyle topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ciddi böyle mallar var yalnız dalgasına yazmıyolar.sonra gidip cinayet işlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar