conanx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Forumda araştırdım ama bulamadım.Karakterim Blood Elf Paladin 22 levelım ama şuan tam olarak nerde kascağımı bilmiyorum emin olmak için sormak istedim size nerde kasabilirm tamamiyle 20 ile 30 arası ?
ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 valla be için özel yerler varmı bilmiyorm hiç kasmamıştım ama horde oynarken hep james levelling guide kullanmıştım.
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ben crossroad'a gitmiştim sanki o civarlarda
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 binlerce needlesa gidebilirsin. camp taurajo mu ne öle bişi vardı
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 cartographer diye bir addon var. onu kurarsan, haritada mouse'unu getirdiğin bölgenin üzerinde lvl aralığı yazar. http://wow.curse.com/ dan indirebilirsin.
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 James iyidir evet, 22-26 hillsbrad'da 26-31 Thousend Needles ve Shimmering Flats da daha sonra da meşhuuur STV'de lvlleyeceksin. Zaten STV insana hayatı öğretir, gerisini burada sorma gereksinimi duymazsın :P Bir de yoksa quest helper ve carthographer indir, hayatın kolaylaşsın.
Öne çıkan mesajlar