conanx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Forumda araştırdım ama bulamadım.Karakterim Blood Elf Paladin 22 levelım ama şuan tam olarak nerde kascağımı bilmiyorum emin olmak için sormak istedim size nerde kasabilirm tamamiyle 20 ile 30 arası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 www.wow-pro.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 valla be için özel yerler varmı bilmiyorm hiç kasmamıştım ama horde oynarken hep james levelling guide kullanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ben crossroad'a gitmiştim sanki o civarlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 binlerce needlesa gidebilirsin. camp taurajo mu ne öle bişi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 cartographer diye bir addon var. onu kurarsan, haritada mouse'unu getirdiğin bölgenin üzerinde lvl aralığı yazar. http://wow.curse.com/ dan indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 James iyidir evet, 22-26 hillsbrad'da 26-31 Thousend Needles ve Shimmering Flats da daha sonra da meşhuuur STV'de lvlleyeceksin. Zaten STV insana hayatı öğretir, gerisini burada sorma gereksinimi duymazsın :P Bir de yoksa quest helper ve carthographer indir, hayatın kolaylaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar