cenx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 world of warcraftı ilk haline döndürmenin bir yolu varmı? yoksa ve tekrar kurmam gerekiyor sa wow u nereden indirebilirim? konuyu aradım ama bulamadım. teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Patch sıfırlama yok bildiğim kadarıyla. Tekrardan kurman gerekir. WoW-EU sitesinde ve diğer birçok paylaşım sitesinde var WoW kurulum dosyaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 dediğin şekilde dl yapıyorum. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Repair olayını baya geliştirdi blizzard eğerki patch'lerin birinde sorun varsa o geri alabilior netekim bende bi kez yaptı o işlemi üzerine tonla peç indirterekten. Ps: Gözümüzle okumakta faide var =) ilk hali için download etmen gerek Gangren in dediği gibi. Yedek bilgi olarakta patch sorunu yaşayan varsa okusun geçsin fazla bilgi göz çıkarttırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelmaker Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Patch sıfırlama var. Şöyle ki bir önceki patch e değil de direk Classic, TBC yada WOTLK ilk yüklenmiş durumdaki patche dönüyor. Bi ara cidi sorun yaşamıştım tbc döneminde ordan biliyorum. Tech. Support forumlarında vardı nasıl yapıldığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar