cenx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 world of warcraftı ilk haline döndürmenin bir yolu varmı? yoksa ve tekrar kurmam gerekiyor sa wow u nereden indirebilirim? konuyu aradım ama bulamadım. teşekkürler...
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Patch sıfırlama yok bildiğim kadarıyla. Tekrardan kurman gerekir. WoW-EU sitesinde ve diğer birçok paylaşım sitesinde var WoW kurulum dosyaları.
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 dediğin şekilde dl yapıyorum. teşekkür ederim.
Julifton Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Repair olayını baya geliştirdi blizzard eğerki patch'lerin birinde sorun varsa o geri alabilior netekim bende bi kez yaptı o işlemi üzerine tonla peç indirterekten. Ps: Gözümüzle okumakta faide var =) ilk hali için download etmen gerek Gangren in dediği gibi. Yedek bilgi olarakta patch sorunu yaşayan varsa okusun geçsin fazla bilgi göz çıkarttırmaz.
Angelmaker Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Patch sıfırlama var. Şöyle ki bir önceki patch e değil de direk Classic, TBC yada WOTLK ilk yüklenmiş durumdaki patche dönüyor. Bi ara cidi sorun yaşamıştım tbc döneminde ordan biliyorum. Tech. Support forumlarında vardı nasıl yapıldığı.
Öne çıkan mesajlar