Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 nerdesin bee sarı ( sarı ol ) nerdesin Yatar gül harmanı gibi Canımın dermanı gibi Har yanında çiçek açmış Binboğa ormanı gibi Nesine yar nesine Ölürüm ben sesine Bir daha vursa idi Nefesim nefesine Canım sese mi geldin Kadem basa mı geldin Sağ olsam gelmez idin Öldüm yasa mı geldin Nesine... Saçın yüzüne perde Yüreğim düştü derde Ayak üstü duramam Seni gördüğüm yerde Nesine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 volkan konak süper söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Bende; Steve Miller'in Serenade (wake up) şarkısı ile gaza geldim sabah sabah. Wake up, wake up Wake up and look around you Were lost in space And the time is our own Whoa, whoa http://www.dailymotion.com/video/x632xp_serenade-from-the-stars-steve-mille_music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ropte$amburumu giydimde geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar