Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2002 Evet benimde elime bulaşdı bu oyun :) deli gibi oynuyorum bi yandan testler masada beni cagarıyor bi yandada oyunun müzikleri beni büyülüyor o sıkıntı icinde tabiki dungeon siege i tercih ettim :p simdi overseer e gidip 2 quest aldım bitanesi bi grand mage i bulmak digeri ise sanırım bi lejonu bulmak ama 2 sinide yapamadım cünkü gidecek bi yer bulamadım.. overseer e gelmeden önce bi magra vardı orayıda temizledim ama dogru düzgün bir gelişme olmadı nedir bu olay bilen varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2002 şehrin geldiin kapısından deil de diğer kapısından (kuzeyde galba) çık. oyunun devamı o tarafta :o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2002 Lejyon dediğin daha önceki kasabalardan bir bayanın kardeşini bulmanı istediği quest değil mi ? O ise o lejyon kuzey batıdaki evlerin birinde olcaktı. Grand Mage olan Merik ise kuzey kapısından çıktıktan baya uzun bir süre sonra bulunuyor. Hemde baya uzun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2002 merik i buldum isimiz yokmus gibi bite elemanın staff ının pesine düşdük :p yanlız gittigim yerde bi bulmaca gibi bisey var yerlere item bırakarak merdivenleri aciyorum en alta kadar indim ama hala bisey cikmadi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 aha ayni yerde ben takildim simdi merik i buldum gruba aldim hatta taslarin ustune basa basa 3-5 kapi actim ama daha fazla gidis yok nereye devam edicez ordan?[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ben pek baglanamadim o oyuna ama agac efectleri cok hoş ve oklarin adama saplanisini gormek fln guzel ....:)[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ikincisi 2004 donbaharında....[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 demosunu oynamıştım kaç kere başından kalkamıyodum bende bi ara Oyunun herşeyi süper abi..[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hmm cd si yanımda, yüklememek için kendimi zor tutuyorum ikincisi kasımda çıkacak bekliorum umarım güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 yükledim başından kalkamadım 4 saat civarı oynadım çok zevkliydi.multisi de çok zevkliydi bunun fizboz ile oynadıydık o zamanlar p2 266 vardı şimdi p4 1.8 açtım grafikleri oyun adama benzedi bu oyunun kısayol tuşlarından oyun motoruna itemlara kadar herşeyi çok güzel expansion ını da vardı sanırım onu da alayım bir ara. [Bu mesaj arcane tarafından 22 Mayıs 2004 07:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 multisi de cok gusel direk serverlardan oynuosun orj olmasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ok almak yok oyunda yalnız sonsuz okun var ehehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 multide save seçeneği yok, multi oynayıp karakteri singleplayer savegame ime aktarmanın bir yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 süfer..ben multi oynamak istiyorum korsan olmasa da olur mu? bi de expansion pack'ini yukleyince goruntu şahane oluyor bayıldığım bi oyun bin kere olsa yine oynarım o derece[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 hmm bugün expansion ı görüp de almadığıma pişman oldum bu cümleyi okuyunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 bu oyun çoook iyiymiş yaw 5 saat daha oynadım bi oturuşta acaip atmosferik ve devasa mekanlara girdim falan tavsiye ediyorum expansion ı da alayım da multiye başlayalım export varmış onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 multplayer yapicak var mi ya? ben zonematch giremioyorum could not connect die her oyuna (Sanirim kopya oyun oldugu icin) ll53 karakter oldu ip den oynucak varsa icq :41558959[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 şu an expansion olmadığından oynayamıyorum, en geç cuma edinmiş olucağım bol bol oynarım lvl 13-15 civarıyım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 bendede expansion yok[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 umm multi ip'den oluyor mu? ya süfersiniz bu topici açan ark.ı kutluyorum :) bu oyunu multi oynayabilitemizin olması süfer ya[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 evet ip den oynanıyor da expansion olmadan import sorunu var şahsen saatlerce oynadıktan sonra çıkan item ve aldığım level dursun isterim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 aldigin lvl ve itemlar duruyor zaten sadece single da oynayamiosun herhangi bi network game de o karakterle oynayabiliosun zaten single da biyerden sonra lvl alamiosun galiba sadece multiplayerde lvl alabiliosun[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ya expansionı aldım bi yerde sorun çıkardı oynuyamadım ühüh :([signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 pred sorunu çöz de birlikte multi oyniyak ok?[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 kahretsin expansion cd sini unuttum ya, çektik o kadar unuttummmm pf :( expansion ı oynadım bugün yenilikler süper, mekanlar süper ayrıca sağlam ekran kartı ile oyunun grafikler mühtiş oluyormuş onu da öğrendim. süper hale gelmiş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar