FeLCH Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Girdiğim bir portalda mağara dibine ışınlandım bi kaç kişi pk varmış öldürdüler! Canlandım orda kaldım! Help'ten ışınlandım britain'e! britain'de bidaha help ışınlanma menüsünü açtım kapadım! Bidaha hareket edemedim üstünden 30 saat geçi hala kıpırdamıyor! You're frozen and cannot move! Ne yapmalıyım![signature][hline]Dünyayı insanlık kurtaracak!!! Ben değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 GM'lere page atman lazım. Sanırım bi bug olmuş, kendin halledebileceğini sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Gm lara page at bencede bu olay hangi shardda oluyor bide? Umarım osidir :)[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar