Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ben 1 sene önce filan oynuyordum sonra subscriptionu cancellemeden bıraktım oyunu. Bu yüzden sanırım account açamıyorum cd key burned diyo. Subs şifremi bilmiyorum + accountdaki mailim artık yok geri de alamıyorum yani. Mail attım aldık cevap vericez diye mail geldi ama 1 gün oldu cevap yok.. Hiç mi çaresi yok benim bilmediğim bir çözüm biliyorsunuzdur belki..[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bence sen biraz bekle gelmezse adamlari biraz daha sıkıştır ayarlarlar...[signature][hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 kayıtlı adresine yollıcaz pass lerinizi o zaman die mail atıcaklar sölediysen mailimi kaybettim hede hödö die[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 of abi o adresten de tasindim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Ya şu başlıklarla içeriği biraz uyumlu tutsanızda arama kültürü gelişse insanlarda[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar