Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 [events +e_deneme] on=@click if () message [Invul] if () message [Invis] if ( <2) message xxx Staff bu $ekilde yaptigimda olmuyor nerede yanlislik var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 scriptin neresinde dogruluk var desek daha iyi olur =)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 abi napmaya calısmıssın annamadım =)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Sanirim staff larin ustunde cikan events leri yapmaya calismissin. *********************** [events e_deneme] on=@click if (&statf_insubstantial) src.tag.tepe [Invis] endif if (&statf_invul) src.tag.tepe [Invul] endif if (0 > 1 ) message endif src.tag.tepe elseif ( == 2) message [xxx Staff] message Counselor return 1 else return 0 endif endif ***************************** Ben scriptte sadece Counselor u gosterdim sen kendin ornege gore yapabilirsin. Not:Bu arada uzun zamandir sphere la ugrasmiyorum belki bir yanlis filanda olabilir biraz yorum yapilsin ondan sonra garantiye al :)[signature][hline]inanilmaz olana inan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Dmx, 30 Mayıs 2004 02:35 tarihinde demiş ki: scriptin neresinde dogruluk var desek daha iyi olur =) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar