Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 elemanin adi donktrel (minst) kayda oldukca unlu olan fury zerg lideri growl un radar kullandigini kanitladigi bi video izeldim koptum bu kadarmi belli eder insan bu oyununda icine ettiler iyice uo dan beter oldu http://users.on.net/rayward/daoc/minsfun.zip 20 mb lik bi movie alin izleyin hem gulersiniz hemde soversiniz biraz serefsizlere[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Çok iyi oldu bu. Vnboards daki link bw yetmediğinden down olmuştu, burdan dl edip izleyebileceğim :)[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Tugrul/Nilufer Druid/Enchantress - Guardians of Valor/Tristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ahah ne mal adamlardir ya ne geri dönersin 1 kişi için nasi bi açlik bu böle açlik bi durlagda bi bu radar kullanan mid de var sanirim aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Yarıldım, maymunla oynar gibi oynamış growl nededi acaba cevap olarak.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Ahaha minstrel amcam ama elinde top gibi eviriyo ve ardindan ceviriyor :P[signature][hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 sapphyrezin donkar editledi gercek degil dedigini hatirliyorum kopmustum :) bu growldan nedir cektigimiz yahu radar yapar zerg yapar oyunun icine ediyo adi herif[signature][hline]Mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 bu hostta patlamis[signature][hline]Mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Ben dl ettim. Başarılı bir çalışma, takdir ettim[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Tugrul/Nilufer Druid/Enchantress - Guardians of Valor/Tristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 hahah cektim izledim bugun rofl ya rezil growl[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 daoc acc mi açtırdımda bu toa yi aliyimmi almasam olurmu gerkeli bişimi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 gerekli bişe[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 tmm o zaman almiim :) ya fazla olmadı ben daoc+si yi alalı bide buna mı para vercem.ava da baktım ama satılmıodu galiba[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 toa alanlarinda low lvl gruplar olmuosa hemen almanada gerek yok uzun zamandir oynamadigim icin 0-40 gruplar nerde oluo bilmiom :) eskiden Sİ de yetiodu lvl50 ye kadr[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 valla şimdi de yetiyo aslında ben 0-50 süresince toa'ya hiç geçmedim gibi bişe[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 hic alma diablo toa o zaman :) lvl50 ol baktin oyun zevk verio rvr ortamlarina akasin var alirsin toa kasarsin 2 ay daha yaparsin ml10 artefakt 10 falan gidip zerglenir gelirsin :p[signature][hline]UYKUM VAR! [Bu mesaj GEd tarafından 30 Mayıs 2004 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar