conanx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 2 adet adon yükledim quest helper ve cartog ama sürekli error veriyo bende wow/interface/addons kısmından sürekli silip yeniden yüklüyorum bunun kesin bir çözümü yokmudur bu şekilde mi yapcam hep ?
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Hangi hatayı veriyor yazabilir misin? bir de curse.com'dan girip son versiyonlarını mı indirdin? patch öncesi addonlar illa ki verir
Julifton Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Lua error şeysini kapa interface den. Oyun hata verip kapanıyorsa zaten addon'ları kapa hata mesajında zaten yazar neden kaynaklandığı. Olmadı bi repair yapıştır.
conanx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ''Unable to validate game version. This may be caused by file corruption or the interference of another program.Please visit (wow un bi linkini veriyo ) for more information and possible solutions to this issue.'' Bu hatayı veriyo sürekli olarak.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Addonlar guncel olmadıgında oluyor o hata genelde.
conanx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 sürekli yenilemem mi lazım yani..?
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Yenilemen lazım, ama bunun dışında güncel addon olsa dahi hata verebiliyor, bunun için interface te bu hatalar oluştuğunda ekranına uyarı mesajının gelmesini engelleyen bir özellik var, onu kullan.
Öne çıkan mesajlar