Natural Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 6 haziran pazar günü 17.00 da başlicak olan party de opeth cover prubu sahne alıcak. mekan:caravan rock cafe. party itrk opeth-tr işbirliğiyle hazırlanmış. başka bi bilgim yok giriş ücretini bilmiorum.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 caravanda 18 yaş sınırı var bildiğim kadarıyla[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 gündüz girlio bi şey olmuo. erken başlio o açıdan girilir saniyorum.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Hehehe seni almazlar oraya heveslenme =).[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Legalise it!
-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bzm okulda da bugün ilanı asılıydı bunun(iel). ancak altına da kalemle belirtmişlerdi 18 yaş sınırı yoktur die. var mı böle bi ihtimal?[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 yok agresif olarka yazmadım gayet normal bi hawayla yazdım hane yazmıs detayalrı bilmiorum demiş çok komik geldi bilmiosan yazma :)[signature][hline]bornozlu canavar
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: -Legendary-, 29 Mayıs 2004 22:20 tarihinde demiş ki: bzm okulda da bugün ilanı asılıydı bunun(iel). ancak altına da kalemle belirtmişlerdi 18 yaş sınırı yoktur die. var mı böle bi ihtimal? erken bi saate olduğu için olmaya bilir sınır.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bilen biri yazar o zaman topic'e... o bahsettigin insanlarin hic biri akil etmemis bugune kadar topic acmayi. kimse birilerinin topic acmasini beklemek zorunda degil, eger boyle bi topic yoksa acabilir[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 hit me[signature][hline]bornozlu canavar
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 afişlerde detay yazmıyor akmar da gördüm geçen gün opeth logosu aha dedim nooluoz meğer cover partymiş
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Çok zor abi Opeth coverlamak ya onun akustik gitarı var perdesiz bassı var hayvan gibi brutal ve mükemmel bir clean vocali var... Ayrıca şarkılar ortlama 10 dakka. Ses düzeni ne kadar güzel olabilir? Bu yüzden pek bişey beklenemez gibi gelio bana. Yani çalarlar falna da izlersin sadece. Böle eğlenemessin[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 abi coverlyan adamlar herhalde boş deildin sanmam caravanda olduguna göre ses düzeni problemi oalcagını hiiiç sanmıorum[signature][hline]bornozlu canavar
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bencede boş değillerdir çünkü böyle bi işe kalkışmazlardı..yinede vokalden çok birşey beklememek lazım[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Natural_Jedi, 29 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: said: -Legendary-, 29 Mayıs 2004 22:20 tarihinde demiş ki: bzm okulda da bugün ilanı asılıydı bunun(iel). ancak altına da kalemle belirtmişlerdi 18 yaş sınırı yoktur die. var mı böle bi ihtimal? erken bi saate olduğu için olmaya bilir sınır. amin[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Öne çıkan mesajlar