GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 benim başıma böyle bişey gelse yaşatmam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 vay adanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kıza baya hakaret mailleri atmıştım, babasına göstermiş , babası aradı , ben daha fazla taciz istemiyorum diyor , bir daha gelirsen seni savcılığa veririm diyor.Adamla diyaloğum iyiydi küfürleri göstermişse çok utandım ya.Bir daha hiçbir ilişkide kimsenin ailesiyle haşır neşir olmuyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bence o ilişkinin iyice boku çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kazımkarabekir said: Bir daha hiçbir ilişkide kimsenin ailesiyle haşır neşir olmuyacam. dayanamıycan, lisedeki ilişkinde bi daha bulaşcan kız arkadaşının ailesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ilişki milişki kalmadı adam bitti bu iş diyor . küfürleri ne gösteriyosun be kızım . Şahisiyetin yok mu hiç ? Aile kızları (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ginaly said: kazımkarabekir said: Bir daha hiçbir ilişkide kimsenin ailesiyle haşır neşir olmuyacam. dayanamıycan, lisedeki ilişkinde bi daha bulaşcan kız arkadaşının ailesine.ne lisesi koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 gaziosmanpaşaendüstrimeslek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kız küçük her hareketinden belli olduğu üzere ama benim de lise aşkı yaşamadığımı anla bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ne aşkı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 anlamak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 o zaman anlama banane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 En son 2 sene önce sevgilimin ailesiyle muhattap oldum o da bayaa çocuktuk ama aileleri bile tanıştırmıştık 6 ayda :D Babası beni araştırmıştı başlarda kimin çocuğuyum falan.Sonra gece gidip onlarda akşam yemeği falan yiyodum.Güzeldi aslında bi sorun yaşamadık çünkü :) Edit:Lise aşkımdı o işte benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kazımkarabekir said: Aile kızları (td) KURBAN OLUN SİZ BİZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 tabi oda farklı bir fantezi , benim aileyle işim olmazda kızın çenesi düşüktü habire beni babasına babasını bana anlatıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Abi sen nasıl bi kızdan hoşlanmışsın ya asfhabfsagas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Sen kazımkarabekirsin büyük düşün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 şanşlıymışım ya , nikah masasına gelmeden kapandı olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kazımkarabekir said: tabi oda farklı bir fantezi , benim aileyle işim olmazda kızın çenesi düşüktü habire beni babasına babasını bana anlatıyordu oo kızda ağır elektra kompleksi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kazımkarabekir said: şanşlıymışım ya , nikah masasına gelmeden kapandı olay Abi kaç yaşındaki bu kız ne nikah masası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bide asıl bomba kız boluda kaldı yazın kuzenlerinin(benimkiyle birlikte 3 kız) öğrenci evinde , benide çağırdı bi gittim ohh her yer içki kuzenleri hepsi çağırmış erkek arkadaşlarını her gece yiyişiyolar falan , nese kaldım bikaç gün döndüm ama kimsenin ailesinin haberi yok ,babasına söylüyecektimde valla acıyorum adamcağıza ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Dartanian said: kazımkarabekir said: şanşlıymışım ya , nikah masasına gelmeden kapandı olay Abi kaç yaşındaki bu kız ne nikah masası ya.kızda anlattığım bolu olayından sonra evlilik takıntısı başladı , ikide bir üstü kapalı lafı getiriyordu,beraber yaşasacak bize kimse karşışamasa bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kazımkarabekir said: bide asıl bomba kız boluda kaldı yazın kuzenlerinin(benimkiyle birlikte 3 kız) öğrenci evinde , benide çağırdı bi gittim ohh her yer içki kuzenleri hepsi çağırmış erkek arkadaşlarını her gece yiyişiyolar falan , nese kaldım bikaç gün döndüm ama kimsenin ailesinin haberi yok ,babasına söylüyecektimde valla acıyorum adamcağıza ya yaş kaç senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 sadece erkekler yiğişmeli arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Stifler said: kazımkarabekir said: bide asıl bomba kız boluda kaldı yazın kuzenlerinin(benimkiyle birlikte 3 kız) öğrenci evinde , benide çağırdı bi gittim ohh her yer içki kuzenleri hepsi çağırmış erkek arkadaşlarını her gece yiyişiyolar falan , nese kaldım bikaç gün döndüm ama kimsenin ailesinin haberi yok ,babasına söylüyecektimde valla acıyorum adamcağıza ya yaş kaç senin?21 niye sordun canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar