GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 benim başıma böyle bişey gelse yaşatmam lan
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kıza baya hakaret mailleri atmıştım, babasına göstermiş , babası aradı , ben daha fazla taciz istemiyorum diyor , bir daha gelirsen seni savcılığa veririm diyor.Adamla diyaloğum iyiydi küfürleri göstermişse çok utandım ya.Bir daha hiçbir ilişkide kimsenin ailesiyle haşır neşir olmuyacam.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kazımkarabekir said: Bir daha hiçbir ilişkide kimsenin ailesiyle haşır neşir olmuyacam. dayanamıycan, lisedeki ilişkinde bi daha bulaşcan kız arkadaşının ailesine.
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ilişki milişki kalmadı adam bitti bu iş diyor . küfürleri ne gösteriyosun be kızım . Şahisiyetin yok mu hiç ? Aile kızları (td)
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ginaly said: kazımkarabekir said: Bir daha hiçbir ilişkide kimsenin ailesiyle haşır neşir olmuyacam. dayanamıycan, lisedeki ilişkinde bi daha bulaşcan kız arkadaşının ailesine.ne lisesi koçum
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kız küçük her hareketinden belli olduğu üzere ama benim de lise aşkı yaşamadığımı anla bi zahmet
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 o zaman anlama banane ya
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 En son 2 sene önce sevgilimin ailesiyle muhattap oldum o da bayaa çocuktuk ama aileleri bile tanıştırmıştık 6 ayda :D Babası beni araştırmıştı başlarda kimin çocuğuyum falan.Sonra gece gidip onlarda akşam yemeği falan yiyodum.Güzeldi aslında bi sorun yaşamadık çünkü :) Edit:Lise aşkımdı o işte benim :D
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kazımkarabekir said: Aile kızları (td) KURBAN OLUN SİZ BİZE
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 tabi oda farklı bir fantezi , benim aileyle işim olmazda kızın çenesi düşüktü habire beni babasına babasını bana anlatıyordu
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Abi sen nasıl bi kızdan hoşlanmışsın ya asfhabfsagas
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Sen kazımkarabekirsin büyük düşün..
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 şanşlıymışım ya , nikah masasına gelmeden kapandı olay
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kazımkarabekir said: tabi oda farklı bir fantezi , benim aileyle işim olmazda kızın çenesi düşüktü habire beni babasına babasını bana anlatıyordu oo kızda ağır elektra kompleksi varmış.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kazımkarabekir said: şanşlıymışım ya , nikah masasına gelmeden kapandı olay Abi kaç yaşındaki bu kız ne nikah masası ya.
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bide asıl bomba kız boluda kaldı yazın kuzenlerinin(benimkiyle birlikte 3 kız) öğrenci evinde , benide çağırdı bi gittim ohh her yer içki kuzenleri hepsi çağırmış erkek arkadaşlarını her gece yiyişiyolar falan , nese kaldım bikaç gün döndüm ama kimsenin ailesinin haberi yok ,babasına söylüyecektimde valla acıyorum adamcağıza ya
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Dartanian said: kazımkarabekir said: şanşlıymışım ya , nikah masasına gelmeden kapandı olay Abi kaç yaşındaki bu kız ne nikah masası ya.kızda anlattığım bolu olayından sonra evlilik takıntısı başladı , ikide bir üstü kapalı lafı getiriyordu,beraber yaşasacak bize kimse karşışamasa bilmemne
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kazımkarabekir said: bide asıl bomba kız boluda kaldı yazın kuzenlerinin(benimkiyle birlikte 3 kız) öğrenci evinde , benide çağırdı bi gittim ohh her yer içki kuzenleri hepsi çağırmış erkek arkadaşlarını her gece yiyişiyolar falan , nese kaldım bikaç gün döndüm ama kimsenin ailesinin haberi yok ,babasına söylüyecektimde valla acıyorum adamcağıza ya yaş kaç senin?
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Stifler said: kazımkarabekir said: bide asıl bomba kız boluda kaldı yazın kuzenlerinin(benimkiyle birlikte 3 kız) öğrenci evinde , benide çağırdı bi gittim ohh her yer içki kuzenleri hepsi çağırmış erkek arkadaşlarını her gece yiyişiyolar falan , nese kaldım bikaç gün döndüm ama kimsenin ailesinin haberi yok ,babasına söylüyecektimde valla acıyorum adamcağıza ya yaş kaç senin?21 niye sordun canım
Öne çıkan mesajlar