Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 tarayıcı diye iyi post kastın ama saygı duydum.
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Sixoms said: tarayıcı diye iyi post kastın ama saygı duydum. öm attım dynun'a ^^ siler birazdan.
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 "özel mesaj attım" diye de post kastın ha. bende buna saygı duymak.
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 benim özel mesajım üstünden post kastın ha. bende buna saygı duyarım o zaman.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Böjeek said: Böjeek said: pogodi said: kazımkarabekir said: bu gün eski sevgilimin eski erkek arkadaşı aradı. çok karmaşık bi durumda olduğun belli ben bi gariplik göremedim eski sevgilinin, eski erkek arkadaşının araması normalmidir. bilmem hiç başıma gelmedi. garip geliyo bana böyle olaylaradam kendi kendine cevap vermiş lan.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 DoruK said: Böjeek said: Böjeek said: pogodi said: kazımkarabekir said: bu gün eski sevgilimin eski erkek arkadaşı aradı. çok karmaşık bi durumda olduğun belli ben bi gariplik göremedim eski sevgilinin, eski erkek arkadaşının araması normalmidir. bilmem hiç başıma gelmedi. garip geliyo bana böyle olaylaradam kendi kendine cevap vermiş lan. Alıntıyı ters yapmış asdf
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ahhahaahha olay ilginçmiş herif hırs yapmış, salla gitsin hayır ayrıldıysanız zaten derdi ne ki hanzonun. kız hala senle olsa bile bişi demeye hakkı yok. bence beraber kızı dövün.
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Sly-One said: bence beraber kızı dövün. kızlara el kalkmaz
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Sly-One said: Sly-One said: bence beraber kızı dövün. kızlara el kalkmaz ama haketmiş baksana 2 adamı birbirine düşürmüş
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ahgyafdauf bu ne ya. ciddi böyle bi olay yapmışım. tekrar pardon istem dışı olan birşeydi.
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Sly-One said: Sly-One said: Sly-One said: bence beraber kızı dövün. kızlara el kalkmaz ama haketmiş baksana 2 adamı birbirine düşürmüş yinede kalkmaz bence.
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Sixoms said: Sly-One said: Sly-One said: Sly-One said: bence beraber kızı dövün. kızlara el kalkmaz ama haketmiş baksana 2 adamı birbirine düşürmüş yinede kalkmaz bence. kalkar.
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 http://www.bobiler.org/upload/photographs/130757645t.jpg
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kalkabilir bencede, kız hak etmiş burda.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Nakamura said: http://www.bobiler.org/upload/photographs/130757645t.jpg kaldırdınmı indircen... arkasında durcan kızmız dinlemez delikanlı adam
Öne çıkan mesajlar