ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Yükleyince "trial bitti geçmiş olsun demeyecek", tek tuşa basınca otomatik olarak bir yere kaydedecek olan bir screenshot programı arıyorum. çok ram yememesi de tercih sebebi ayrıyeten. Teşekkürler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 hypersnap 30 gun deme olrak geliyo olmasi lazim.. uzun suredir kullanirim cok guzel ss ozellikleri var (belli alani alma, button u alma pencereyi alma vs vs alma ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 http://download.cnet.com/Screen-Print-Capture-32/3000-2384_4-10135610.html?tag=mncol adresinde birsey buldum bak bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 müm +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ScreenHunter diye bir program kullanıyorum, şiddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 firefox eklentisi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar