pharuck Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 durum soyleyken soyle: babam haftasonu icin ziyaretime geldi, dedi "-evde seyretmek icin bana film ver." bendekilerin hepsi altyazili dedim sen sevmessin dedim. olmaz oyle dedi... adam ayda yilda bir, birsey istedi yapmazsam ayip olur. diyecegim o ki bana turkce dublajli yada turk yapimi filmler gerekli. nerden bulurum? (torrent vs..) olmazsa mac saatinde besiktasa inmem gerekecek kurtarin beni bu azaptan ey patiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 stream üzerinden izleten siteler var pm at birisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 evet google da da arayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 www.sharebus.com da çoğu türk filmi var indirebilirsin ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 öm attım kankutso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar