horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Pat metheny'nin Oasis parçasını dinlerken gelen bir ilhamdan yola çıkarak hazırlanmıştır... Desert... And its visitor... Man has emptiness behind... and emptiness beyond... Utterly lonely Only sands, and pain... Why does he not quit, why not stop... Hope He lingers... lingers... . . And the desert, It exists As it is. Has no mercy nor grudge... . . The mirage, Heart breaker... Hope killer Deserter... And the oasis... Oh the oasis... Merciful... Compassionate... . . Silent is the desert Tranquil is the oasis It doesn't come for the cries It stays... But is there for he who tries... It stays... Liar is the mirage True is the oasis Doesn't hide Does abide.. And weak is the man... Strong is the oasis... Oh replenisher! Oh hope! . . The man... The man can stay... Or leave.. Whatever he likes... But the oasis will be there until it dries...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 ha? ne? biri beni mi çağırdı?[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 horace ne istiosun bu şiirin telifi için net konuşalım.:) Seninse hakkaten bence bestelemek gerek derim. It doesn't come for the cries It stays... But is there for he who tries... diyerek kalbimiizi bir defa daha feth ettiniz :)[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Teşekkür ederim. Uzun zamandır ilk kez elime kalem aldım hakkaten...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 güzel yazmışsınız...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 saol diyorum sana[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 bi de sonlara "oh Lord!" ekleseydin incilden mi yuruttun diycektim ama demicem[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 güzel dememek elde değil[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 şu anda dinliyorum, aklıma geldi bu yazdığım.. fena olmamş aferin bana.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pureless_Blight Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Hmm şeker olmuş =)[signature][hline]Düşündükçe ulaşılan hoşgörü noktası aslında önyargılı olanlara hoşgörüsüz davranmayı gerektirmesiyle çelişkiye düşürür beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar