veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 dediğim gibi düşünüyorum dedim :D gerekli taktik tamamiyla hazir bakalım oyuncular da iyi adapte olabilirse kolay olacak gibime geliyor. genel söylentiye göre daha kolaymiş zaten leviathus =) daha başlamadik ama son bossa siege lerden dolayi pek vakit bulamiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 biz ilkini hala kesemedik. yeterli tank bulamadığımızdan. ama bi şekilde 2. ye dalabildik :p o da zor yani. fury de çoğu guild ilkini kesiyor. 2. yi 1 ay önce filan futilez kesti. edit: çok tecrübe gerektiriyor ya. yani daha önceden baya denemiş olmak gerekio filan. raidde 3-4 kişi değişsin hemen farkedio fark filan. kolay gelsin, işallah kesersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 uncle sam needs you gibi duran bbi hunlu askeri göreceğimi sandım.. afiş falan vs olarak, işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 cromda kesen guild var sanırım 1-2 tane gecen globalden konusuyorlardı:) aynen zorlugundan falan bahsediliyordu gereksiz zormuş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Ben de yeniden başlıdım yedi günlük deneme sürümünde ranger oynadım ve baya hoşuma gitti.Başlarda rangerların güçlü olduğunu söylüyolar daha sonra nasıl? Gruplarda rahat yer bulabilir mi? Ranger kötü derseniz ne önerirsiniz dps claslardan. İlk oynadığımda guardian açmıştım zevkliydi ama pek becerememiştim özellikle party questlerde görevimi iyi yapamıyodum. Son soru olarakta başlangıçta level 50 karekter açabilme özellliği 1.05 ile birlikte mi gelcek yoksa şimdi de geçerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 sponc said: Ben de yeniden başlıdım yedi günlük deneme sürümünde ranger oynadım ve baya hoşuma gitti.Başlarda rangerların güçlü olduğunu söylüyolar daha sonra nasıl? Gruplarda rahat yer bulabilir mi? Ranger kötü derseniz ne önerirsiniz dps claslardan. İlk oynadığımda guardian açmıştım zevkliydi ama pek becerememiştim özellikle party questlerde görevimi iyi yapamıyodum. Son soru olarakta başlangıçta level 50 karekter açabilme özellliği 1.05 ile birlikte mi gelcek yoksa şimdi de geçerli mi? Ranger başlarda fena eziyor fakat 1.05den sonra dpsi baya azalacakmiş diye biliyorum bunun yanında 1.05den sonraki o lvl 50 olayi kalktı diye duydum emin değilim. dasaaa said: uncle sam needs you gibi duran bbi hunlu askeri göreceğimi sandım.. afiş falan vs olarak, işte.. doğrusu ben de düşünüyordum bir afiş hazirlamak falan ama o anda pek vaktim yoktu başka sefere artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 BiTcH_oFBaT said: biz ilkini hala kesemedik. yeterli tank bulamadığımızdan. ama bi şekilde 2. ye dalabildik :p o da zor yani. fury de çoğu guild ilkini kesiyor. 2. yi 1 ay önce filan futilez kesti. edit: çok tecrübe gerektiriyor ya. yani daha önceden baya denemiş olmak gerekio filan. raidde 3-4 kişi değişsin hemen farkedio fark filan. kolay gelsin, işallah kesersiniz :) bakalım işte şansımızı bu pazar deniyeceğiz :D ilki içinde evet bol tank önemli çok uğraştırıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bizimkiler bugün kesmiş ve ben yoktum. gene dagger yok bana. çıldırcam artık. zaten sin loot düşmüo beleş dagger a bile yetişemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 hehe şansına küs abi ya :D atry-beast mi ne onda olay bodoslama :D zaten %25in altina indimi imp lord vurmayı kesiyor artik ondan sonra çok rahat oluyor. merak etme kesersiniz bir daha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 keserizde yani son 4 aydır 1 tane sin itemı düştü, onda da raidde conq'umla bulunuyodum. hemde düşene ihtiyacım vardı. bendeki şans ... neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 o bana da oluyordu 3 raide giriyorum item düşmüyor 4.ye giremiyorum o gün chest düşüyor, helm düşüyor falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bak geçen sefer rahatlıkla kesilen o boss'u benim olduğum raidde kesemedik. hatalar oldu, insanlar saçmaladı filan. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Finaller başladı yahu giremiyorum oyuna bu sıralar mazur görün beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 an itibariyle leviathus mu ne onu kesmiş bulunuorz. ama gene herzamanki gibi sin item yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 tebrik ediyorum abicim biraz taktik verirsin artik fakat biz her önüne gittiğimizde lagspike yiyip instancedan atiliyoruz bir çözümü var mi bunun? sanirim 4-5 kere instancei temizleyip crash yiye yiye sonunda olmuyormuş? BK savaşları ve vakit yetmezliği sağolsun deniyemedik bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 anlatırım, bug var yararlı oluyor içerdeki tipleri kesmek için sonrası kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Daha önce Leviathus karşısına gelip her lagspike bugindan dolayi oyun bizi dışarı atıp addlere restart atmişti. Bugün ilk kez o bugla karşılaşmadık ve ilk denememizde wipe bile yemeden kesmeyi başardık. Kısacası artık Wing 3 de artik bitti ve kolayca farma bağlanabilir. Önemli not: Bu aşamada benimle ve guildimle bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan BiTcH_oFBaT e teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 dediğim gibi mi kestiniz? bu arada guildmaster şey dedi fury de char açsın, izlesin görsün ama anlatma ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fascist Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 gw.gen.tr kapalı ne oldugu hakkında bilgisi olan varmı ben sharkx . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 BiTcH_oFBaT said: dediğim gibi mi kestiniz? bu arada guildmaster şey dedi fury de char açsın, izlesin görsün ama anlatma ahaha abi seninle ve guildinle oynamak isterim bir yandan da fakat hem çok vakit ayiramam hemde bu yüzden lvl kasmakta zorlanirim ama lvl 20 bir rangerim olacakti fury de :d ayrica evet ilk bossta senin o olayini uyguladık daha önce bizim serverda 1-2 ally daha uygulamıştı onlarda söyledi rahat oldu bk yüzünden savaş geç başladiğindan direkt öyle hızlıca kestik. Leviathus da da bir sürü bilgimiz vardi seninkiler de dahil hepsini bir araya getirip harmanladık öyle kestik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 fascist said: gw.gen.tr kapalı ne oldugu hakkında bilgisi olan varmı ben sharkx . selam sharkx kusura bakma www.gw.gen.tr bakımda uzun bir süredir yakında tekrar açılacak şimdilik: www.hunempire.com www.hunempire.net adreslerinden hizmet vermekteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roks Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 2 gün önce başladım lvl 25 bearshaman ilerliyorum. üye alimi varmı hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 tabiki var bu dediğim sitelerden birinden başvurunu yap oyun içinden de bir officera ulaş en kısa sürede alımın yapılacaktır. şimdiden aramiza hoşgeldin. herhangi bir ihtiyacin olursa bana pmden ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roks Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 sagol :) simdi live test patchini yapiyorum. max lvl pvp ve tüm karakterlere bakıcam sırasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar