Delidumrul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 top d grade giyiyor adam shu anda.ne onerirsiniz +20 den sonra nerede kasalim 3-5 mekan vs yazin da xp alip coshalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 level 20de top grade d giyiyorsan ben sana bi temiz sopa yemeni öneririm. level 33 archerimda bile top grade d yok peah.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 33 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard KaraTank of Gustin - Lvl 17 Human - Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 eğer flame strike falan aldıysan bence git wastland de takıl lvl 33-34 golemler var çok yavaşlar onları topluca öldürebilirsin . bassilicler-beamerlar var onların lvl 21 de para questlerini alabiliyorsun. orası seni baya bi idare eder . yada E.G ye git orda da lvl 33 golemler 32 goul lar var onlar da yeter sana hmmm cruma terrirory de giant mist ler var onalrı da kesebilirsin . bu arada lvl 20 ve top d grad baya bi düşündürücü .[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Heardalis, 28 Mayıs 2004 11:08 tarihinde demiş ki:bu arada lvl 20 ve top d grad baya bi düşündürücü .. Nesi dushudnurcu ? Karakedi heh sen bana sopa yemei oneriyorsan karahilali hic gorme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 lvl 20 assassin için lirein ve leech dışında takılabileceğim bi yer var mı bu iki mekan çok kalabalık oluyor sürekli tartışma çıkıyor. d grade magic armor ve comp bow var bende de [Bu mesaj Castigater tarafından 28 Mayıs 2004 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 yani "top d grad " demek mythril set (400 k ) ve 1.7 m lik 69 m atak olan bir silah demek yani toplam 2.1 m bu düşündürücü ki bir de d grad yüzük ve buna benzer şeyler va ki bunlar da en az bi 500-600 tutar . yani biraz abartmışsın yada "top d grad " ın anlamını bilmiyorsun[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Valla biri para vermediyse, ebay dan adena almadıysan, yerden 2-3mluk bişi lootlamadıysan , bu ilk charın ise ben birşey düşünmem cevabı direk bot olarak vererim abi.[signature][hline]Darkened - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 yaklasim super yalniz.. hmmm wasteye gidersen tek basina cok zaman kaybedersin surumden kazanmak icin roda git rodta paso party yapip zombie bugbear temizle yada party yap dion cevresini tara yada yine party yap gludion orc camp cevresini tara yok solo yapacam kral olcam diosan hmm tumm yawash yaratiklarin oldugu bolgeler asiri camped tabi hangis erverda oynadiginda onemli ama fb yi cast edebilecein bi lireinler bi waste var benim bilgidim geri kalan yerler pek uygun deil sadece rodtta zombie warrior kesmek gelio aklima o lvlde iyi bi staff ve mith setle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ANlamadıgım birşey ise botla kassa adam lvl 20 olmaz en kötü npc ile bile 2m kasmak demek yani en azından 25+ yapar hatta daha fazla..[signature][hline]Darkened - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 neden bu kadar takiosunuzki adamin giydigini giymedigini yanlish kullandigini. adam sizden fikir istemish.. oldu olucak birde adami linc filan edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ewt konuya dönsek iyi olur.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 33 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard KaraTank of Gustin - Lvl 17 Human - Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 belki ebayden aldı belki arkadaşı verdi belki başka bi charı var bu char twink amma takmışsınız :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Yok :P hani bişiler kullandıysa paylaşmasını rica edelim niyetinden şeyettirdim ben[signature][hline]Darkened - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 alllllllllllleah okuyup okuyup deliriyordum resmen. Kurdum ulan oyunu. oynayacağım şimdi. Tutmayın uleaaan![signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 dellen dellen :D yeni işim ticaret abi hic farm marm kasamam alirim kral gibi 100 den satarim 150 den şans işi bazen hemen satilyior bazen gec sürüyor ama günde 100-200k garanti.. 2-3 gün iyi satarsam bi main alicam sonra takilcam cruma da :D[signature][hline]Darkened - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 lvl 20 oldugumda open beta bitmek uzereydi 2 arkadasim oyunu birakti ve butun itemlerini bana verdiler. Suan ustumde +1 Bich`wa - +3 Manticore Shirt - +3 Manticore Boot - +3 Helmet - +3 Rips Gauntlet - +3 power boots - 2 elven earring - elven necklace ve 2 elven ring var. Olamaz degil yani olur :D Lvl 20 ikende bunlarin + siz sekilleri vardi farm yaptigim paralarlada +3 ledim sirayla. Simdide sira bichwa yi 3 lemekte[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 32 Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter Turkish Gaming Cs Squad Fighter / Nfsu Squad Captain tg|cs-nfsu`Dodo / #tr.gaming @ irc.quakenet.org a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 sen hayvansın zaten... :))[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar