soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 kötü bi şey olduğunun farkındayım. bu olayın içine düşmüş başka insan var mı patide? neler yaptılar, şu anki durumları ne? bu arada mümkün olduğunda geyik yapılmasın, ricadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ben rakı iciyorum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 eski ev arkadaşım alkolikti,ben abartma dedikce daha da abarttı alkolu,simdi ailesi dostları hepsiyle arası bozuk şerefsiz haysiyetsiz 3 kuruş icin adam satcak biri oldu cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 kabul etmeyip devam ettik.arada farkına vardık, bi süre azalttık, sonra yine içtik.yumurta kapıya dayanmadı neyseki daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 bence kötü bir şey hepimiz uzak durmalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 alkolizmi tanımla günde kaç bardak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 sonra uyuşturucuya geçecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ben sayıdan çok her şeyini ona bağlamakla eş anlamlı bulurum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 her şeyini ona bağlamak ne demek? sayı ver abartı olup olmadığını söyleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 orta ve ortanın altı halli bi ailede olup para bulduğun her an biraya vermek diyelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 içerken amacın sarhoş olup sıkıntılardan uzaklaşmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Kim Demiş Alkol Kötü Die Ben BütüN HaTaLaRıMı AyıKKeN YaPTıM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Alkol ........ Kan basıncını azaltır ....... Stresi önler ......... Endorfin salgılatır ............ İnsanı rahatlatır ................... Alkol iyidir içelim içirelim sonrada yiyişelim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ne boyutta içiyorsun ki? ona göre tanımlayalım. git gide artıyor mu mesela? ya da alkollu halini alkolsüz haline tercih ediyor musun? içerken kontrolsüz müsün? kendını durduramıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 kendimi insanlardan uzak içmeye mahkum ettim işte. odamda içiyorum sadece. dışarda içmiyorum artık. içmeyi seviyorum en başta, kötü olsa da iyi olsa da. en kötü ihtimalle karaciğerim ayvayı yiyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 günde 1-2 kutu bira içiyorsan alkolik sayılmazsın pek ama zamanla karaciğerin zayıflayabilir tabi (senelerden bahsediyorum). almanlar bence ortalamada günde 4-5 kutu bira falan içiyordur, bira ağır değil zira. ben günde 4-5 kutu su içmiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 zaten alkolizm öle 2 birayla 2 günde olunacak birşey değil ki genetik olmasının haricinde kendını durduramaman,kontrolünü kaybetmen falan lazım.ya da dediğim gibi alkollü hali alkolsüz ayık haline tercih etmen gerekir falan.eğer bir sorunun var ve psikolojik olarak onu unutmaya çalışmak daha doğrusu üstünü örtmek için içiyorsan kısa bi süredir falan bu alkolizm değildir.alkolizm bir süreç gerektirir. tabi eğer sorunun varsa ve alkole kayıyorsan bunu tavsiye etmem ki ne kadar dinlersin bilemem.çünkü eğer bağımlıklık haline getirirsen kurtulması her bağımlılıktaki gibi zor oluyor ve tekrar başlama riskin var.daha farklı şeylere yönelmelisin.mesela sosyalleşmelisin odandan çıkmalısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 adam diyo ki alkolün o hafif etkisi olmadan yaşayamıyorum. kafam accık hoş olsun ki mutsuz olmuyayım yoksa vurayım dibine kalkamayım 1 gün, haftada 4 kere yapayım bunu değil ben bunu anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Benim babam alkolikti. Sabah 10 gibi kalkar, 11'de içmeye başlar, 6 gibi meyhaneye gider, gece 1 de eve gelir, kendi odasında sızana kadar içerdi. Derdi neydi bilmiyorum, 12 13 senedir kendinisi görmüyorum. Ölmediğini hala biliyorum, bir insanın karaciğeri alkolden iflas ediyorsa babamın 20 kere ölmesi gerekirdi. Alkolizmi yakından bilirim. İçmediğinde başka, içtikten sonra bambaşka bir insan olursun. Sen farkında olmaazsın da seni yaşayanlar bilir bunu. Senin yerinde olsam bırakmaya çalışırdım. Allah kolaylık versin. Sana zararı ne olursa olsun, çevrene olan zarar senin çektiğinin çok daha fazlasıdır. Kendini kaybetme boyutlarına geldiysen, bir an önce profesyonel yardım almaya bak. Memnunsan diyeceğim yok, ama sevmiyorum diyosan ve başa çıkamıyorsan bir doktora başvur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 odanda içki içtiysen derhal yardım alman gerek dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ardeth said: almanlar bence ortalamada günde 4-5 kutu bira falan içiyordur içgüdüsel istatistik mi ne bu? o kadar da değil lan. bunlar da bi ananın evladı, senin benim gibi karaciğerleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 sabah kalkınca bile bira içiyor almanlar.su gibi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ginaly said: Ardeth said: almanlar bence ortalamada günde 4-5 kutu bira falan içiyordur içgüdüsel istatistik mi ne bu? o kadar da değil lan. bunlar da bi ananın evladı, senin benim gibi karaciğerleri var. abim almanyada kalıyo ordan bi istatistik çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 abin yemiş seni. ortalama 4-5 kutu falan içemezler. bunun çocuğu var, hastası var bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 adamlar sabah omlet yaparken tereyağı yerine bira koyuyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar