Wisslett Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Efenim herkezler alsın gazeteye çıktım her ne kadar haber benle alakalı olmasada resimlerdeki şahıs benim!!! 20 numero olan gazetenin arka kısmısına doğruda beni görüceksiniz. Çok görgüsüzüm yaşasın sizlede paylaşmak istedim. Bu arada konu final maçı gelmek isteyen olursa. Yer: Ödtü Çim Sahası Saat : 13:00 Üniversite ligi final mücadahalesi. Hadin kalın sağlıcakla!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 her zaman hurriyet arka sayada resmi çıkan bir erkek arkadaşım olsun istemişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 lan annem her gün televizyona çıktığı sıralar gelip patiye yazaymış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Scan edip koysana buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar