Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 http://www.pristontale2.com/ priston tale 1 i oynayan vardır belki aha onun 2. oyunu oyun hakkımda hiç bir bilgim yok 3 4 ay önce mi ne ob olmuş ama türk iplere kapalıymış yeni açılmış oyun türklere :) şuan oyuna giriyorum bakalım :D ss koyarım birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ben de indiriyim bari gece,oynıcak bişeyler arıyodum.fena gözükmüyo bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 1-2 video ya baktım ii gibi iniyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 yalnız oyunda lag var ya 2 server var birinde feci lag var diğer server da azcık arada oluyor bi de town da feci fps düşüsü yaşanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Youtube da gameplay videolarına baktımda. Klasik uzakdoğu MMO larıyla kabaca aynı geldi. Öne çıkartıcı bir özelliği var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 özelliklerini falan bilmiyorum hiç araştırmadan atladım oyuna :) oyunda sinir olduğum bişi var ekranı döndürürken charınız da dönüyor bi düzgün ss alamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 oyuncu az gelince türklere açmışlardır öyle 2-3 oyun daha var öyle sınır koyulan oyunları asla oynamam denememde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 lvl 7 hunter ım :) server:awel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 priston tale 2 forumlarından alıntıdır. Merak üzerine inceledim söylediklerim çıktı :) put the servers together! -------------------------------------------------------------------------------- Its no longer a secret that many many people quit the game cause of many reasons and I can understand some of them. Cause of this the servers are empty, the markets are down and the game become boring... PLEASE put the player together on one server otherwise I become depressive. //////////////////// agreed, migal server is dying slowly...almost no one is joining and many leaving... merge is an urgent need ! //////////////////// well now it's like playing in ghost town with bots..... I'm in clan.... no really I'm the only one remaining in clan.. others are offline all the time it seems they all quite... and we have 30 people .... and my friends are nowhere to be found..... I'm really hating this felling, like PT2 is going to faill..... I really like this game... it has nothing really new to offer in mmo... but then again it's so fresh.... Something must be done to keep players and attract new ones.... maybe increase XP from quest and mobs.. make leveling easier... or add a new content, or advertise... about 2 weeks ago there where a lot of players.. but now... it's almost halfed bunları okuyunca çok güldüm oyun hem f2p hem item mall var hem Türkiye, hollanda, fransa gibi bir çok ülke oyuna alınmıyormuş BAN listesinde olan ülkelere girdim silmişler liste güncelleniyor yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 lvl 11 oldum altıma da son model bi domuz çektim :) binekler süreli 15 günlük lvl 10 domuzu 3k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 iyiymiş mount olayının in-game goldla olması,genelde f2p oyunlarda gerçek parayla alınıo mount.oyun harbi güzel gibi ya bikaç video izledim hoşuma gitti,geliyom ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ya patchi kurarken %96'da access denied die hata werdi öfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 yine aynı şey oluyo,patch bitince updating files'a geçtiginde hata weriyo access denied diye -_- türk iplerine açık olduguna emin misiniz oyunun :s flassh sen herhangi bi program kullanıo musun your-freedom tarzı filan? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 hiç bi program falan kullanıyorum doğrudan giriyorum ben kaç gündür hiç bi sorun olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 alla alla ya bende nie hata weriyo acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 girebildim oyuna,level 3 fighterım,server awel,nick zaromoth oyun fena değil ya,unreal motoru kullanıyo grafikler hoş ama sanırım optimizasyonunu pek iyi yapamamışlar,oyuna ilk girince veya kasabalarda anlamsız bi kasış yapıyor flassh'ın dedigi gibi.düzeltirler heralde oyun zaten daha open betaymış sanırım. yanlız exp rating bayaa bi düşük,forumlar "kasmak çok zor" QQlarıyla dolu :P SS koyarım bikaç tane biraz daha ileri levellarda.flassh , mouse'un sol tuşuyla döndürürsen kamerayı o zaman char dönmüyo, sen de at bikaç SS :D ha bi de knightçı agalar doluyo oyuna galiba,trade chatte sürekli "türk var mı????" spamı görüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 la o kadar oynadım 1 türk görmedim ben oyunda hangi ırksın sen? temp im ben bide cidden xp çok az geliyor 13 lvl de kaldım :) bide git gel yapıyorsun baya bi ondan yavaş kasılıyor lvl 10 da falan fame quest i alcanız dikkat edin ilk classınız orda belirleniyor ben questi rasgele aldım archer questini almışım zaten archer olcaktım :D okumadan atlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 evet,combatant yapcam classı. ben de temp'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ee hani nerde SS'ler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ben sildim walla oyunu,acaip bug manyagı sıkıcı leş bişeye dönüştü bikaç leveldan sonra :D bulaşmayın derim hiç :D bi kere oyundaki oyuncu sayısı inanılmaz derecede az,olanlarda da ingilizce yok.level kasmak ömürden ömür yiyo,quest yapsan oraya git buraya gel yapmaktan bayıyosun,grind desen daha lvl 9da aynı level moblardan %1 ve altı exp geldiği için o da çekilmiyor ki zaten combatlar da çok bayık,moblar zor ölüyor,itemlar aşırı pahalı falan filan. karakter animasyonlarında da abuk subuk buglar var.unreal motorunu nası rezil ettiklerini saymıyorum bile.wide screen çözünürlükleri bile düzgün desteklemeyen,pencere moduna geçince tüm interface'in kaydıgı ve anca oyunu kapatıp tekrar açınca düzeldigi bi oyun.cidden bulaşmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bende 2 gündür oynamıyorum baydım star wars a verdim kendimi :D yalnız hiç bi bug a denk gelmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar