Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konu Dışından banlanmışım.

dufrasne

Öne çıkan mesajlar

Dostluk, Polis, Kürtçe
23 Nisan
Polisten 23 Nisan Dayagi
Aşağıda çatışma var
Ahmet Türk: Operasyon konferansı engellemez
Bilkent Üniversitesi'nde canlı bomba
Diyarbakır'da saldırı: 10 Asker şehit
Genelkurmayın 29 nisan brifingi
1 Mayıs İşçi Bayramı

Bu başlıklarda bazı insanlara karşı sert muhalefet yaptım evet. (Ki bence yumuşak bile kalır) Ama bu muhalefetin ırkçılığa, devlete körü körüne bağlılığa ve basın-yayın tarafından kandırılmışlığa olduğunu düşünüyorum. İki cins insan var, birincisi siyasetle ilgilenmeye çalışan çevresinin verdiği dezavantajlarla pek de kapsamlı düşünemeyen insanlar. İkincisi de Antimodes52'nin tanımıyla "Eline PS3 kumandası verildiğinde Kapitalizmin kölesi olmaya en müsait insanlar" Benim yazmamı engelleyen görevlinin hangi gruptan olduğunu bilmiyorum ama ikincisi gibi duruyor. Kendi kendini ifade etmenin ve tartışmanın da sınırlarının çok dar olduğu bir foruma yazmak için zaman harcadığımdan dolayı çok pişmanım. Büyük ihtimalle Estel_Anorien banladı. Kendisini de kınıyorum ve kınamaktan da öte bayaa sövüyorum içimden.
Sosyal ağlarda paylaş

Düşünce özgürlüğü, demokrasi, kendini ifade özgürlüğü, bla bla... Türkiye'de ki çoğu platformda yalnızca lafta kalabiliyor. Paticik, int. alemindeki en demokratik sitelerden biri, ama zaman zaman benim de dikkatimi çeken engellemeler olabiliyor. Küsmek yerine, doğru bildiğimiz düşünceleri savunmaya devam etmek, daha mantıklı diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Orada da demek istediğim illegal hareketlerin bazılarının masum insanların canına kast etmediği, halkın yararına yapıldığı. Bu Bostancı'daki olay için söylemiştim sanırım. Ben illegal örgüt başı olsaydım böyle şeyler planlardım yani. Migros kamyonu soyalım demek istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

insanlara kişisel hakaretlerde bulunmak, (zübük demek, moderatörlere ayı yakıştırması yapmak) aslında forum genelden banlenmeyi gerektirir. halbuse, dedim ki 1 mayıs'tır, gençtir celallenmiştir, konu dışından banleyelim sadece, hata yapmışız meğerse.

not; estel'in banleme yetkisi yok.
not 2; haksız yere banlendiğinizi düşünüyorsanız bir adminle iletişime geçin, topic açmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...