conanx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Arkadaşlar chatter isimli bir addon indirdikten sonra whisperden ne yazdıklarım gözüküyo nede arkadaşlarımın bana yazdıkları görünüyo nasıl düzeltebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ya /chatter gibi bi komikla addonun options ına gir.. ya da chatbox ın sol ustunde tabler oluyo onlardan solda olanına sag tıkla options preferences ne warsa iste bas bi bak bakalım hangi konusmaları gorebiliosun hangilerini goremiosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Deadly Boss Mods'u güncelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Olmadı bütün addonları güncelle. Ben o chatter addonunu kullanmıyorum ama aynı sorun bende de oluyodu. Addon güncelleme ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 chatter sorunlu. xchatbox mı ne öyle bir addon vardı o biraz düzgün çalışıyordu ama türkce char problemini çözememiştim onun da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 oops :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 saolasın düzeldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Nasıl düzelttiğini söylede bilmeyenlerde öğrensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Boci said: Nasıl düzelttiğini söylede bilmeyenlerde öğrensin Deadly boss mods işte ben öyle düzeltmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Devilmanta said: Boci said: Nasıl düzelttiğini söylede bilmeyenlerde öğrensin Deadly boss mods işte ben öyle düzeltmiştim. Olm bende biliyorum öyle olduğunu. Diyorumki soruyu sordun, farklı cevaplar aldın, sonrada aha çözdüm eyvallah diyip gitmeyin. "Böyle böyle yaptım sonrada böyle böyle oldu sorunum çözüldü eyvallah" diyip gidin. Aynı sorunla karşılaşanlarda anlasın olayı. Baksana birileri hala chat addonunun arızası olduğunu düşünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Chat penceresinin üstüne geldiğinde "general" diye bir yazı çıkar. Ona Sağ tık yap "Settings"i seç. Kutucuklar olan bir ekran gelecek karşına. O ekrandan Görmek istediğin mesajların kutucuklarında seçenekler var ordan ayarlanıyo bu şekilde yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Al işte. Bana devilmantaya ve gangrene kapak olsun :) Edon medon diyonuz bide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Tamam da, o bahsettiğin seçenek otomatik olarak açık geliyor zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 off cevabımla tokatlamısım dbmcileri dagılın bakeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar