Uragano Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Merhaba arkadaşlar, Ben tuturial soru bölümünde sadece kendi bilgisayarındaki verdatanı değiştirerek cliente resim yapmayı buldum.Kendi serverımı kursam dosya bölümüne verdatayı da eklemek zorunda kalıcam ve bu sefer onu bilgisayarına yükleyenin bütün client resmi aynı olacak. Benim istediğim çoğu serverdaki gibi sadece benim serverımın clientinin resmi ve account giriş bölümü nü yapmak istiyorum.Kısacası client editlemek değil de client yapmak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim. İyi Günler
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Dostum o zaman şunu yapabilirsin. Mesala dosyanın adı verdata.mul, sen onu verdata.xxx yaparsın. clienttende verdata.mul'un adını verdata.xxx yaparsın olur biter. hex editor işini görecektir. google'a girip hedit.exe yaz.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir...
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Uragano, 29 Mayıs 2004 10:22 tarihinde demiş ki: client editlemek değil de client yapmak istiyorum. Sen çok zor bişey istiyosun be.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Bak sadece kendi serverına özel client resmi olmasını istiyorsan, Hexedit'den verdata.mul yazan yeri bul ve istediğin gibi değiştir.Sonrada kendi verdata.mul'unun ismini değiştir.Yeniden client yapmana felan gerek yok :) Bunu Login.cfg 'ye yaparsan da millete login değiştirmeden kendi serverına sokmuş olursun.[signature][hline]
Uragano Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Bende birçok serverın clienti var.Hepsini tek tek değiştiremeyeceğim. Dedkilerinin hepsini uyguladım olmadı yine.Hem verdata.mul durabilse hem verdata.xxx durabilse o zaman olur da verdatamın ismini değiştirirsem bütün clientlerin verdata açılımını değiştirmek zorunda kalırım. Daha başka yolu yok mu acaba?
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 yaptığın verdata.mul dosyasının uzantısını verdata.dll yada buna benzer bişey yap . daha sonra clienti aç içini editle verdata.mul olan dizini kendi verdata.xxx ile değiştir artık sadece senin verdata çalışır o client ile .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
taz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ya hex editor kullanmayı bilmiyosan hex editor kullanmayı bilen bir insan evladi bulursun server staffına.[signature][hline]Faust, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! imdaat!
taz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 şimdi her yerde herşey var kimse araştırmıyor ya.. eskiden hiçbirşey yoktu kendi kendimize uğraşırdık günlerce birşey için. vay be.. (oha falan oldum!)[signature][hline]Faust, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! imdaat!
Öne çıkan mesajlar