Medcezir1907 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Merhaba.. Tutoriallerdeki bilgileri deniyordum verdata mul patchlemek tutorialinden başladım.Yaratıkları patchliyorum değişik yaratıkları görebilmek için oyunda SIMDILIK ufak bir scp yazdım sadece görmek için altını çiziyorum sorunum scp de değil.Monsterlar gözüküyor Fakat Drake Bear Swamp Dragon falan bunların Scriptlerini koymama ragmen altımda gözükmüyor.inside uo dan bakıyorum patch lenmiş.scriptte bir hata yok çünkü verdatayı değiştirip denedimmi gözüküyor.büyük ihtimalle verdata patchlenirken bişeyler yanlış oluyor.Bu sorun bazı arkadaşlardada var sanırım bununla ilgili yardım edebilecek arkadaşımız varmı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Medcezir1907 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 up :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 hangi clientı kullanıyorsun birde verdatadanda ethereal bear mear varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar