Legadema Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Arkadaşlar baştan söliim gülmek yok :) problem şu; wc3'e girdim battle.net'e de girdim quick playden oynamaya başladım ancak.. eğerki sesler açıksa oyun esnasında belli bi süre sonra makina kendine restart atıyor:S şaka gibi biliyorum ama gerçek, belki çözümü bilen vardır diye sizlere bi sorayım dedim.
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ses karti driver update i dene bence bi bitek senin basina gelmiyor var bir cok oyunda ses yuzunden crash yiyenler ancak cozumu hatirlamiyorum:)
Legadema Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 options>sound 3D zımbırtısını kapatınca düzeldi, bu arada gülen arkadaşlar bu postu okurken üstüne oturduğunuz şey daha komiktir eminim ^^
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ahahahahaha niye gülelim ki buna? ahahhaha
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 IŞTE BEN BUNA GÜLERİM HAHAAHAUAHAHAHUAHUAHUAHUA
Öne çıkan mesajlar