Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7x gm

RaiDaN

Öne çıkan mesajlar

ben seni savunuyorum arkadasim ne diyim orda 2 d olan darkvenue gibi senin ben noir nebula anet gibi aradigini tahmin ettigim icin soyledim iyi gunler.[signature][hline]http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=xtg287tp Bu Link'deki Sayiyi Altindaki Numara Ile Yazarsaniz Sizlere Minnetar Kalicam....

Herkeze Iyi Gunler
Leon Jade
[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Eski arqas olsa bi dk durmazdim gelrdim bende neyse bi an heycanlandim :) bu arada ismini vericem yaptiklari cok kotu bisi FATALWAR adli serwer ne varsa arqata kopya cekmiş potionundan tut robesine kadar valla cok sinirlendim :hrr: huzunlendim sindi arqas marqas dediniz ahh bee acmayin su konuyu valla cok uzuluyorum[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle ....
Mephisto D'loethe
Sosyal ağlarda paylaş

Herşeyi alabilirler ama ruuhumuzu asla .. :)
Şaka bir yana biz shard açtıktan sonra herşey değişti gibi :)
Geri gel ve bizimle ol rıza en azından karakter aç çünki kaybın olmayacak. D'Loethe ailesini yeniden görmek isteriz [signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian

[Bu mesaj Larethian tarafından 29 Mayıs 2004 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle katiliyorum kopyaci kendini bilmeyen gmlerle afedersiniz ama item icin kendini bile satcak olan adamlarla yalancilarla ilgisiz sorunsuz insanlarla lagda veya lagsiz oyniyacagima ARQASTA TEK BASİMA OYNARİM DAHA İYİ (yagicilik die algilanmasin yani larethiandan para almiyorum merak etmeyin :)) ayrica dier D'loethelerede ulaşmaya calisicagim saygilarla...

Mephisto D'loethe[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle ....
Mephisto D'loethe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...