RaiDaN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ya 7x gm baslayabiliceğimiz accler free olan bi server bilen varsa pls arada bi canımıs sıkılıyo oynayalım tşkk..[signature][hline]www.rebornuo.com [Uo Modifiye] Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Yakında geliyor ...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 adam yakinda isteseydi acilacak shard varmi derdi.[signature][hline]http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=xtg287tp Bu Link'deki Sayiyi Altindaki Numara Ile Yazarsaniz Sizlere Minnetar Kalicam.... Herkeze Iyi Gunler Leon Jade [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 gateaway deki shardları dene pvp icin acılmıs cok shard var...[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ehehe saolun :) :P[signature][hline]www.rebornuo.com [Uo Modifiye] Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 l0l adam bilmiyormu adam 2d ariyor anladinmi arkadasim... ???[signature][hline]http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=xtg287tp Bu Link'deki Sayiyi Altindaki Numara Ile Yazarsaniz Sizlere Minnetar Kalicam.... Herkeze Iyi Gunler Leon Jade [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ?[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 zaten gatewaydan 2d ilede girersin 3d ilede :P eğer bilmeyen varsa soliim nasıl oldugunuda ehehehhehehehhe[signature][hline]www.rebornuo.com [Uo Modifiye] Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ben seni savunuyorum arkadasim ne diyim orda 2 d olan darkvenue gibi senin ben noir nebula anet gibi aradigini tahmin ettigim icin soyledim iyi gunler.[signature][hline]http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=xtg287tp Bu Link'deki Sayiyi Altindaki Numara Ile Yazarsaniz Sizlere Minnetar Kalicam.... Herkeze Iyi Gunler Leon Jade [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Larethian ne geliyor? Bi bilgi versen? Eski arqas mı geliyor ne geliyor. Eski arqas rule :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 oke bosverin bosuna kavga etmeyek bende biliyorum sizin bildiğiniz bosverin tşkler buldum zaten...[signature][hline]www.rebornuo.com [Uo Modifiye] Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Neresidir ?? Eyer Guzelse Bizde Geliriz Belkim :)[signature][hline]http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=xtg287tp Bu Link'deki Sayiyi Altindaki Numara Ile Yazarsaniz Sizlere Minnetar Kalicam.... Herkeze Iyi Gunler Leon Jade [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Ferrero malesef eski arqas yok artık scriptleri publice edecem zaten ama korkuyorum nebula ya donsun heryerde shardlar açılıp kapanıyor. neise sen yeni arqası denedinmi ?[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Eski arqas olsa bi dk durmazdim gelrdim bende neyse bi an heycanlandim :) bu arada ismini vericem yaptiklari cok kotu bisi FATALWAR adli serwer ne varsa arqata kopya cekmiş potionundan tut robesine kadar valla cok sinirlendim :hrr: huzunlendim sindi arqas marqas dediniz ahh bee acmayin su konuyu valla cok uzuluyorum[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Herşeyi alabilirler ama ruuhumuzu asla .. :) Şaka bir yana biz shard açtıktan sonra herşey değişti gibi :) Geri gel ve bizimle ol rıza en azından karakter aç çünki kaybın olmayacak. D'Loethe ailesini yeniden görmek isteriz [signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian [Bu mesaj Larethian tarafından 29 Mayıs 2004 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 kesinlikle katiliyorum kopyaci kendini bilmeyen gmlerle afedersiniz ama item icin kendini bile satcak olan adamlarla yalancilarla ilgisiz sorunsuz insanlarla lagda veya lagsiz oyniyacagima ARQASTA TEK BASİMA OYNARİM DAHA İYİ (yagicilik die algilanmasin yani larethiandan para almiyorum merak etmeyin :)) ayrica dier D'loethelerede ulaşmaya calisicagim saygilarla... Mephisto D'loethe[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar