jankis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 evet Ken Russell'ın Gothic adlı korku filmi bu akşam cnbc-e'de. sırf ismi ve atmosferi için izleyecek olan arkadaşlara duyurulur. Frankenstein'ın hikayesi üzerine sanırım film konudan anladığım kadarıyla[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 güzel bir filmdi yanlış hatırlamıyosam... bir izlenebilir yani[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 başrolde de adamım Gabriel Bryne .. bilmeyenler için Usual Suspects'te çetenin başında giib olan eleman. End Of Days ve Stigmata'dan da hatırlarsınız[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 başladı biraz önce[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Hmm güzel bir filmmiş....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Ya sonlarına dogru yetıstım x file beklıyodum baktım bu var. Bi yarım saatini izlyebildim sondan. ÇOk karışık geldi anlayamadıgım ıcın yorum yapamıcam.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bende başını kaçırdım, X files ı beklerken arada bir bakıyordum. Filmdeki Byron ünlü şair Byron mı? İlgiç bi filme benziyordu yeniden yayınlansa izlenebilitesi var mıdır?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 izledim ama pek şey hissetmedım sadece korkularımı anımsadım. bu da bişi[signature][hline]always on The Claymore always next to Othranks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ben izledim pek bişi annamadım. o reklamdaki gibi ya da dergideki resimdeki gibi bi yaratık var böle kırmızı. yatakta kadının kanını emmeye calısıyodu bi sahnede böle 3 patmağı vardı. onda manyak tırstıımı hatırlıyorum[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ya hallenin oynadigi gothikayla ilgisi varmi desem ....ve kacsam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar