forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ses ayarlarında mikrofonun geri tepmemesi için ne yapmak laızm msn de kendi sesim bana geri gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 karşı taraf kulaklık kullansın ya da televizyonunun sesini biraz kıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ondan mı oluyor dersin kardeşime 2 saat laf anlattım uzaklaştır kamerayı hoparlörden filan diye yine de geri geliyordu ses line in le alakalı bişey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 yup ondan ama realtek'lerde onun bi ayarı olması lazım diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 işte baya denedim ses özelliklerinden birini açtım birini kapadım olmuştu şimdi bulamıyorum bir de tv kartımın siyali kayboldu durup duruken ağlıycam kabloları kestim lnbleri sıfırladım yine olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar