Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 An extraterrestrial race forced to live in slum-like conditions on Earth suddenly find a kindred spirit in a government agent that is exposed to their biotechnology. HALO diyorlar.. doğrumu bilmiyorum ama HALO değilse inanılmaz garip ve komik bir konusu var filmin. Trailer: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=1409&item=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 peter jackson lol, sorgu sahnesi cok iyi ahashda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 İlginç bir filme benziyor. HALO değil. Bu kısa filmden: http://www.youtube.com/watch?v=YZ1vHRs_EOs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 oha.. inanılmaz bir yaklaşım.. kimsenin aklından ne gelmiştir ne geçmiştir böyle bir senaryo.. ama çok plot hole var malesef.. açıklamaları gereken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 http://www.traileraddict.com/content/sony-pictures/district9-2.jpg Trailer çıkmış. İlk çıkan Teaserdan daha sakin bir film bekliodum ama baya aksiyon varmış filmde ^^ 14 ağustaos ta çıkan film Türkiyeye Ekim ayında gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 efsane bişi olcak gibi çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Çok büyük beklentilerim var bu filimden. Ama ne yazık ki çıktığında askerde olcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 filmin sonunda "based on true events" yazısı çıkarsa efsane olur asıl >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ohaaaaa hiç böle bi hikaye görmemiştim süpermiş.. her uzaylılar bizi ezerdi. burda gariban uzaylı modeli çizmişler über olmuş ahah.. olm harbi deli film yuh bayıldım yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yav nası ilginç bi filmdir. meraktan emraka koşuyorum an itibariyle.. izlemem lazım. zorundayım >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 son zamanlarda uzaylı konulu filmlerin deli gibi arttığını belirtmek isterim. Avatar falan da geliyo Aralık'ta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Bu film gelmiş geçmiş en iyi alien filmi olmaya aday bence. Bu ne abi :D. Ohannesburger. Çok iyi ama korkutucu ba :D. Soverign bizi alıştırıyolar mı bu gerçeğe diyosun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 zaman zaman hollywood'un aklı çalıştığı zamanlar geliyor :) zamanında bunun konusuna benzeyen bir dizi vardı trt falan veriyordu galiba yada star, 15 sene önce falan, yine böyle bir uzaylı mülteciler falan geliyor insanların arasında falan yaşamaya başlıyorlardı öyle aksiyonlu falan değildi, insana benziyorlardı derilerinde kara kara lekeler falan vardı hatırlayan var mı eski toprak gençlerden? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Visitors... Ziyaretçiler. Magic Box zamanları sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 |Joker| said: Visitors... Ziyaretçiler. Magic Box zamanları sanırım.. yok o değil söylediğin biliyorum o dizide o uzaylilar enrika ile insanlık üzerinde oyunlar oynuyorlardı o dizide güzeldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Sovereign said: oha.. inanılmaz bir yaklaşım.. kimsenin aklından ne gelmiştir ne geçmiştir böyle bir senaryo.. çok haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 lord_gorthaur said: |Joker| said: Visitors... Ziyaretçiler. Magic Box zamanları sanırım.. yok o değil söylediğin biliyorum o dizide o uzaylilar enrika ile insanlık üzerinde oyunlar oynuyorlardı o dizide güzeldi ya O zaman diğer dizi, uzaylılardan biri dedektif falandı, a,les, vardı garip saçsız kel ama kafaları kertenkele gibi falandı sanırım o diziyi kastediyosun. Babylon diyesim geliyo ama diil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yalnız düşününce.. bariz böyle olur lan! sırf deri rengi koyu diye insanları bile sınıflandıran biz insanoğlunun farklı zeki bir tür ile birlikte barış içinde yaşaması tam bir ütopya. ayrıca her filmde görüp kafayı yiyorum 30 milyar ışık yılı öteden dünyaya gelen uzaylılara taramalı tüfekle ateş eden tipleri gördükçe. ama gerçekten ateş ederiz yani. böyle taşlarız falan. filmin senaryosu çok iyi gibi. aksiyonda var.. çiktii gün giderim ben buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 askerden izne geldiğimde ilk izlemeyi düşündüğüm film bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ilginç bi film, bekliyorum bende. topicte adı geçen alien bazlı diziler ahanda: & bide V deki fare felan yiyen tipler geri dönüyor, youtube da V - Upfront trailer diye aratın, 2.5dk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ben boyle filmlere karsiyim. dusunsene uzaylinin teki mindforce ile "su dunyali durrukler ne izliyor bi bakalim hele" diye bakinsin sonra bunu gorsun. bi de uzayli alperen ocaklarindan birisiyse yandik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 lord_gorthaur said: zaman zaman hollywood'un aklı çalıştığı zamanlar geliyor :) zamanında bunun konusuna benzeyen bir dizi vardı trt falan veriyordu galiba yada star, 15 sene önce falan, yine böyle bir uzaylı mülteciler falan geliyor insanların arasında falan yaşamaya başlıyorlardı öyle aksiyonlu falan değildi, insana benziyorlardı derilerinde kara kara lekeler falan vardı hatırlayan var mı eski toprak gençlerden? :) Alf mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ahaha alf mi demiş eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Ne alf'i ya :), norak sağ olsun vermiş afişi "Alien Nation" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar