Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

District - 9

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

An extraterrestrial race forced to live in slum-like conditions on Earth suddenly find a kindred spirit in a government agent that is exposed to their biotechnology.

HALO diyorlar.. doğrumu bilmiyorum ama HALO değilse inanılmaz garip ve komik bir konusu var filmin.

Trailer: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=1409&item=0
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
zaman zaman hollywood'un aklı çalıştığı zamanlar geliyor :)

zamanında bunun konusuna benzeyen bir dizi vardı trt falan veriyordu galiba yada star, 15 sene önce falan, yine böyle bir uzaylı mülteciler falan geliyor insanların arasında falan yaşamaya başlıyorlardı öyle aksiyonlu falan değildi, insana benziyorlardı derilerinde kara kara lekeler falan vardı hatırlayan var mı eski toprak gençlerden? :)
Sosyal ağlarda paylaş

lord_gorthaur said:

|Joker| said:

Visitors... Ziyaretçiler. Magic Box zamanları sanırım..

yok o değil söylediğin biliyorum o dizide o uzaylilar enrika ile insanlık üzerinde oyunlar oynuyorlardı o dizide güzeldi ya

O zaman diğer dizi, uzaylılardan biri dedektif falandı, a,les, vardı garip saçsız kel ama kafaları kertenkele gibi falandı sanırım o diziyi kastediyosun. Babylon diyesim geliyo ama diil :P
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız düşününce.. bariz böyle olur lan! sırf deri rengi koyu diye insanları bile sınıflandıran biz insanoğlunun farklı zeki bir tür ile birlikte barış içinde yaşaması tam bir ütopya.

ayrıca her filmde görüp kafayı yiyorum 30 milyar ışık yılı öteden dünyaya gelen uzaylılara taramalı tüfekle ateş eden tipleri gördükçe. ama gerçekten ateş ederiz yani. böyle taşlarız falan. filmin senaryosu çok iyi gibi. aksiyonda var.. çiktii gün giderim ben buna.
Sosyal ağlarda paylaş

lord_gorthaur said:

zaman zaman hollywood'un aklı çalıştığı zamanlar geliyor :)

zamanında bunun konusuna benzeyen bir dizi vardı trt falan veriyordu galiba yada star, 15 sene önce falan, yine böyle bir uzaylı mülteciler falan geliyor insanların arasında falan yaşamaya başlıyorlardı öyle aksiyonlu falan değildi, insana benziyorlardı derilerinde kara kara lekeler falan vardı hatırlayan var mı eski toprak gençlerden? :)

Alf mi?

:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...