Delidumrul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 arkadashlar bot kullananiniz varmi varsa ne kullaniyor, botlar hakkindaki bilgilerimizi paylashalim cinlilerden assa kalmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 uff lütfen sende kendini onarın seviyesine düşürme yaws[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 valla bot cinlilerin yaptigi var genelde mageler icin ideal /target wyrm akabindede hotkey kombinasyonlari ve en son drain ile yanina gider boylece yerdeki dropu alabilirse alir bir sonraki targete gider gereksiz yani ayrıca cok rısklı gmlerın yakalama riskinin yanı sıra ölme riskin cok cokfazla insanlar artık botlara karsı super grief taktıkler buldu :)su an su bot kullanıyo bu bot kullanıyo dedikleri cinliler ingilizce bilmedigi icin cevap vermeyen veya bot taklidi yapan insanlar genelde kullanılan macro programı oda pek bota gırmıyo actools mesela tek tek ss yapıp mana dolmasını beklemek yerıne actools sayesınde ss yapabılıyosun veya /target isim /assist isim /target isim /assist isim macrosu sayesinde grup uyelerinden sectigin kisiye surekli assist etmeni ve onun attack verdigi yaratiga attack vermeni saglar guvendigin kisilerle yapabilirsin fakat buda riskli duvarlara-kenarlara takılma gıbı seyler oluyo yakın zamanda vakit ayırabılırsem ss ve bu assıst macrosunu foruma yazıcam[signature][hline]LvL 53 Silver Ranger [Bu mesaj -Ari- tarafından 24 Mayıs 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -Ari- tarafından 24 Mayıs 2004 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bende bot komutlari war ama kimseye wermem duzguncene oynayin oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mokoto Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Düzgünce düzsün bizi çinliler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 actools isimli bir programla attanded olarak yapabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 soyledigim gibi attended olarak yapabilirsiniz ;) 2 gun sonra gece birakayim sabah asarim die chr inizi birakip sabah geldiginizde chr i yerinde bulamazsaniz gelip bana bidi bidi etmeyiniz , ben sahsen denemedim daha ama bazen tiklamak bayiyor acip birisini assist e birakabilirim crumada makina basindayken ki zaten google da 'lineage2 bot macro' yazip aratarakda biseyler bulabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 elimde suan 3-4 cesit bot var ama inanki basinda oturmadan tam olarak otomatige baglamak cok zor. Nexttarget olayinin uzakligi cok kisa oldugu icin bot icin ideal dungeon room bulmak cok zor. /target ile bot ismini girip attack veren botlarda var ama ondada eger uzakta bir mob varsa onu secince darmadagan oluyor. Bende heves ettim guzel bisi bulurum diye ama insani daha cok ugrastiriyo.[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 30 Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter "Dodo of #tr.gaming" / tg|cs`Dodo @ irc.quakenet.org a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 kışlık bot var bendede yaz geldi atyık giymiyorum :P baktım kesin biris yapmıştır bu espriyi dedim ama kimse yapmamış :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar