Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motorsiklet surebilmek

zgrw

Öne çıkan mesajlar

Chopper surmek istiyorum ama kafamda bazi soru isaretleri var.. Oncelikle bende B sinifi normal bildigimiz siradan ehliyet var.. Bununla motor surebilirmiyim (atiyorum 6 ay surebilirsin sonra ehliyet alman lazim gibi bir olay var mi?) yoksa direk gidip motor icin ehliyet almam lazim mi?

Bir de bu surucu kurslari kac para oldu :) 4 yil once 500TL odemistim ehliyet dahil toplamina, o kadar para vermek istemiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

b alirken motor sinavida vardi :D o degilde direksiyon sinavi var mi? yazili sinav zaten geyik birsey, araba kullanmak kolay, zamninda direksiyon sinavinda 100 caktiydim :) kurstaki herkesden daha iyiymisim oyle demislerdi :P ama motor nasil olur bilemiyorum, bir de ben chopper tarzda surmek istiyorum, o yuzden sinavda bana chopper vari bir sey mi verirler yoksa boyle suzuki gibi bir sey mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Benim girdiğim zaman direksiyon sınavında herkese dandik bi scooter kullandırtıyorlardı otomatik vitesli, ama sanırım artık manual vitesli motorlar kullandırtıyorlar. İstersen kendi motorunu da kullanabiliyorsun sanırım fakat sana chopper vereceklerini hiç sanmıyorum dasf. Zaten sürücü kursunun motoruyla giriyorsun sınava, o motorla da daha önce çalıştığın için hiç sorun olmuyor. 5 tane duba gibi şeylerden var, önce gidiyosun sonra dönerken aralarından geçiyorsun bir şey değil yani
Sosyal ağlarda paylaş

250 falan kurs alıyo 50 falanda ıvır zıvırlar tutuyodu galba. diresiyon sınavında istersen kendi motorunla girebiliyosun biz 10 kişiysek 5 i o şekilde girdi. hatta kurs nasılsa millet motor getiriyo deyip kendi motorunu getirmedi ilk yarım saat motorlu biri gelsede olabilsek sınavı diye bekledik hehe.

scooter zate otomatik vites, çalışır durumda veriyolar gaza basıyon gidiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

bende b sınıfı vardı. a2 aldım. derslere girmene gerek yok. direk sınava giriosun ve diğerlerinden daha az dersten sınava giriosun.
direksiyon sınavına giriceksin kesinlikle. sınavda sürücü kursunun dandik motolarını getiriolar düz vites falan. sakın onlara güvenme kendi alıştığın bi motor getir. ayrıca otomatik vites olan scooterlara bindirmiolardı benim zamanımda. yarı otomatiklere izin veriolarıd. hani bi scooter ve normal motor karışımı olan tipli motorlar var ya sanki pinokyo bisikletlere benziyo onlara izin veriolar ve onlar çok kolay. bi tane bulundur sınava gelirken. yada 1-2 arkadaşınla bereber ortak motorla sınava da girebiliosunuz. zaten sırayla yatıkları için sorun olmuo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...