zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Chopper surmek istiyorum ama kafamda bazi soru isaretleri var.. Oncelikle bende B sinifi normal bildigimiz siradan ehliyet var.. Bununla motor surebilirmiyim (atiyorum 6 ay surebilirsin sonra ehliyet alman lazim gibi bir olay var mi?) yoksa direk gidip motor icin ehliyet almam lazim mi? Bir de bu surucu kurslari kac para oldu :) 4 yil once 500TL odemistim ehliyet dahil toplamina, o kadar para vermek istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 kullanamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Motor için A2 ehliyetin olması lazım. Ben 2 sene önce falan aldım motor için ehliyet, eğer b ehliyetin varsa baya ucuza geliyordu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 hmm simdi yine sinav, kurs fln ugrascaz yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Kursa gitmene gerek yok yani derslere girmene gerek yok, sınavda da sadece motor kısmını çözmen gerekiyor sanırım. Çünkü zaten B alırken trafik ve ilkyardımdan geçtin, o yüzden pek kastırmaz yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 b ehliyetin varsa yazılı sınavda sadece 20 soru çözüyosun bayada kolay oluyo, ilk bi saat çıkılması yasak olduğu için bizim sınıfta herkes 10 dakkada çözüp geri kalan sürede motor muhabbetine girmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 b alirken motor sinavida vardi :D o degilde direksiyon sinavi var mi? yazili sinav zaten geyik birsey, araba kullanmak kolay, zamninda direksiyon sinavinda 100 caktiydim :) kurstaki herkesden daha iyiymisim oyle demislerdi :P ama motor nasil olur bilemiyorum, bir de ben chopper tarzda surmek istiyorum, o yuzden sinavda bana chopper vari bir sey mi verirler yoksa boyle suzuki gibi bir sey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Benim girdiğim zaman direksiyon sınavında herkese dandik bi scooter kullandırtıyorlardı otomatik vitesli, ama sanırım artık manual vitesli motorlar kullandırtıyorlar. İstersen kendi motorunu da kullanabiliyorsun sanırım fakat sana chopper vereceklerini hiç sanmıyorum dasf. Zaten sürücü kursunun motoruyla giriyorsun sınava, o motorla da daha önce çalıştığın için hiç sorun olmuyor. 5 tane duba gibi şeylerden var, önce gidiyosun sonra dönerken aralarından geçiyorsun bir şey değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Peki bu ehliyet isi bana kaca patlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 200-250 gibiydi en son sorduğumda. bende alıcam alıcam diyorum bişey çıkıyor. hatta motor olarakta kanuni caracal almayı planlıyorum. hesaplamıştım bi ara. kaskı, eldiveni, montu, ehliyet, motor hepsi 2500 den fazla tutmuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 250 falan kurs alıyo 50 falanda ıvır zıvırlar tutuyodu galba. diresiyon sınavında istersen kendi motorunla girebiliyosun biz 10 kişiysek 5 i o şekilde girdi. hatta kurs nasılsa millet motor getiriyo deyip kendi motorunu getirmedi ilk yarım saat motorlu biri gelsede olabilsek sınavı diye bekledik hehe. scooter zate otomatik vites, çalışır durumda veriyolar gaza basıyon gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 200 kurs 200 vergi dairesine 30 milyon sağlık raporu , A2 siz motora binemezsin hiç bir şekilde sınavları da temmuz sonu olucak diye hatırlıyorum. Eger B sınıfı ehliyetin varsa sadece motor yazılı testine tabi tutuluyorsun sonrasında geçersen de direksiyon sınavı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Naptınız yav, alt tarafı B ehliyete A2 ekletecek adam, 450 lira tutmaz :p Sıfırdan B ehliyet almak bile her şey dahil 300-350 TL bugünlerde. Çok güzel yerde çok süper arabalarla çalıştıran, çok talep alan yerse bilmem de ortalama bir kurstan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ocakta daha bu kadar para bayıldım. B sınıfı olup olmaması onemli değil yine de alıyorlar ha bi de 30 sınav harcı vardı onu yazmayı unutmusum.Vergi dairesine tekrardan 200 verilecek mi onu bilmiyorum ama isterlerse diye yazdım ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 bende b sınıfı vardı. a2 aldım. derslere girmene gerek yok. direk sınava giriosun ve diğerlerinden daha az dersten sınava giriosun. direksiyon sınavına giriceksin kesinlikle. sınavda sürücü kursunun dandik motolarını getiriolar düz vites falan. sakın onlara güvenme kendi alıştığın bi motor getir. ayrıca otomatik vites olan scooterlara bindirmiolardı benim zamanımda. yarı otomatiklere izin veriolarıd. hani bi scooter ve normal motor karışımı olan tipli motorlar var ya sanki pinokyo bisikletlere benziyo onlara izin veriolar ve onlar çok kolay. bi tane bulundur sınava gelirken. yada 1-2 arkadaşınla bereber ortak motorla sınava da girebiliosunuz. zaten sırayla yatıkları için sorun olmuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 sürücü kurslarının çoğu motorla çalıştırmıyor sen öğreneceksin, geçen yaz 150 demişlerdi ama sınav harcı vs. onlar senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bu arada benim motorum yok :) motora binmisligimde yok, surucu kursunun 2 saatlik kursuda ogretmez diye dusunuyorum :) kendim de ehliyet almadan motor almam katiyen, nasil kolayca ogrenebilirim peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 abi öğrenicek bişey yok scooterlar için. Bisiklete binmeye biliyosan scootera da binersin. Tabi chopper ve racing gibi motorlar için biraz daha farklı. Ama sınavı scooterla olacağın için sorun yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Bu arada motor kullanırken kask, mont, dizlik falan şart. Montun ve kaskın kalitelileri de 500 600 € civarından başlıyor hatta daha bile fazla, bunu da göze al yani. Tabi daha ucuz modelleri de var fakat onlar ne kadar kalitelidir bilmiyorum, sağlık riske atmaya değmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 chopper devrilmez ama guzel karizmatik bir kask alirim :) ceketide ayarlariz bir sekilde.. patlarsa kask patlar anca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 en çok parayı kaska harca. çünkü en önemlisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bi tanıdığın falan scooterı varsa onda bi 15 dakka çalışsan sınavı geçmene yeterli olur. ama sınava gidipte hangisi gaz hangisi fren diye sorarsan hoş olmaz sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 o halde ehliyet kurslarinin dandik scooterlari ile kaparim ben bu isi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 abi bide karizma yapıcam diye böyle olan kasklardan alma sakın düşersen çeneyi bırakırsın yolda valla. bunlardan al, fullface yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Yazın sıcağında en güzeli ilk verdiğin örnek fullface alıp başın yerine dirseğinde taşıyorsun ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar