kacak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katılan bir frp oyuncusuym.Şimdi yeni olduğumdan dolayı size bir şeyler sorucam. 1-)Ben Mininerım skill 2 günde 100ledik iyimidir 2-)Minig çıkan ore dışında ingotları(Valorite,Verite,Agapite,Golden,Bronze,Copper,Shadow,Dull Copper) gibi madenleri nasıl kullanırım nereye satarım. 3-)Blacksmithde hangi silahlarda kullanılır acaba onu skill daha 45 daha yeni kasıcamda bunu gmlem için ne kadar maden gerkir elimde şu an 6000iron var ayriyeten diğerleri yetermi. 4-)Yardımlarınızı Esirgemeyin.[signature][hline]Bir gün gelecek benim olcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 1-) iyi kasmışsın 2-)diğer ingotlardan set yapabilirsin ve bunları blacksmithing vendorlarına iyi fiyatlara satabilirsin 3-)oynadığın sharda göre değişir.örnek nbl da 6000 ingotla anca 60-65 yaparsın. 4-):)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Saol dostum zahmet edip yazmışın. Set kastın nedir bilmiyorum valla.Yani silah filanmı yapim bide oyndağım server patcik serveri .2 günde kastım ama günde valla en az 10 saat filan girdim. öldüm. :-)[signature][hline]Bir gün gelecek benim olcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar