snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 acc ödeme metodumu bloke etmişler. supporta yazı da yazdım cevap gelmiyor. sitede yazdıklarına göre günde 3 kere ödeme metodunu denersem bloke oluyormuş , halbuki hiç denememiştim girince bir baktım bloke olmuş. ee napcas girilmio sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 skype la ara çözerler hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Ne popülermiş bu Skype ile Blizzard aramak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 her derde deva (: nezle mi oldun blizzard ı ara, kız arkadaşınmı ayrıldı blizzard ı ara .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ee bunlar açmıyor telefonu. yani açıyor ama saatleri söyleyip kapatıyor. halbuki söyledikleri saatler arasında arıorum. puf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 1 Mayıs? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 pazartesi ara sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bana maile bugün de cevap gelmedi. ben de çalışıyordum arayamadım onları. amaaaaaaaaa şunu belirtmek istiyorum oyunsuz haftasonum süper verimli geçti. hafta başına da çok iyi başladım. artık accountu açmasalar da olur, mutluyum huzurluyum. biraz da çarı değil kendimi kasıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Sanirim en saglam cozum gametime card Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 yok vimpir ben bi süre girmicem, iyi oldu ödeme sorunu olması. şuan kendimi iyi hissediyorum gerçekten. belki sonra gene girerim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 banada oldu freedomdan auto ban yedim 1 gün, sonra paymend metod bloklanmış mail attım 2 haftaya açtılar ama mailde birdaha aynı sorundan bloklanmamasını dileriz diyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar