can Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 apple in yeni cikisi displayport hdmi ile tv ye baglamak istiyorum ama biraz baktim internetten apple in kendi kablosu yokmus bu sekilde monoprice.com diye bir sirket yapmis bunu ve 12 dolara satiyor. bunu turkiye'den herhangi bir yerden almam mumkun mu ya da baska bir secenegim var mi bu kabloyu almak icin? tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Bir site Gold Verdiğin fiyata göre biraz pahalılar ama, ihtiyacının aciliyeti ve kargo parasına göre karar ver, ya da biraz da kendin araştır belki vardır daha ucuza. "Displayport HDMI" yazdım Google'a, Türkçe sayfalarda ara dedim, ilk 2 sayfada da bunları buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 google i kullanmayi bilmek de guzel bi olay tabi =) tesekkur ediyorum edit: simdi dikkat ettim de benim bilgisayardaki MINI displayport, o yuzden bu kablolar olmuyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar