C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 server kuruyorum bazi sorunlarim var 1.paradarbeyi ekledim paradarbe vurmuo 2. nebula scriptlerini ekledim ama buyuler cikmio napmam lazim 3.magicaller altinda (ruin) (vanquishing) die yazi cikmio 4.cogu dialogu ekledim itemb lerden ama bowcraftla blackstmithi bulamadim dialog olarak yapacak 5.heal scripti ekledim ama durmadan heal basio yardimci olursaniz cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konsolun açılırken herhangi bir hata veriyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 scriptlerini bana gonder halledip yollayım sana.. ICQ:179466140 e-mail:[email protected][signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horus-unlive Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 1) paradarbe yapacak itemlerin altina On=@create triggerinden sonra; on=@equip src.events +e_spear on=@unequip src.events -e_spear eklersen hal olur. magical silahlar icinde. yine on=@create triggerinden sonra on=@click if (&(attr_identified)) message [ruin],[migth],[force],[power],[vanquishing] sekilde eklersen cikar. [signature][hline]Unlive Online Gaming [Bu mesaj Horus-unlive tarafından 29 Mayıs 2004 03:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Horus-unlive tarafından 29 Mayıs 2004 03:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 [itemdef 04155] defname i_SPEAR_SHORT_RUIN value 1500 id i_spear_short name magical short spear resources i_spear_short,i_enchant_weapon category Provisions - Weapons - Magic subsection Magic short spears description short spear of ruin On=@Create morey 20.0 attr attr_magic hitpoints {70 71} On=@Click message a if (&(attr_identified)) message [ruin] endif return 1 On=@Equip src.events +e_spear bole yaptim gene olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ben cogunu yaptim ama paradarbe 50 sefer vurdum hic koymadi ss spear a ekledim olmadi birde bleed ekledim onuda katanaya ekledim oda bleed koymuo yapamadim bide dialoglar vardi itemb 1-7 arasinda dialoglari ordan ayarladim ama bowcraftla bsyi bulamadim Bide ŞU PAGE SİSTEMİ 2 saattir ugrastim olmuo .add i_page_box cikardim serialini ekledim scripte calistigi yok baska charla giriom page atiom cikiom ownerla giriom hala page yok dio nasi ayarlicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 cenkgala baba su paradarbe olayınıda eger bulursan banada yolla..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Bu bende sorunsuz calisiyor arkadaşlar; [events e_spear] On=@Hit if (&statf_stone) || () || () return 0 elseif ( == t_weapon_fence) && ( > 97.9) if (rand(125) <= / 40)>) && !() src.damage {25 35} src.skill fail var.act src.newitem i_parablow src.act.equip src.act src.sayua 075f,0,0,0 * paradarbe alir * return 1 endif endif [events e_parablow] On=@GetHit findid.i_parablow.remove On=@Death findid.i_parablow.remove [itemdef i_parablow] name=parablow id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.flags |04 src.events +e_parablow timer 4 On=@UnEquip cont.events -e_parablow if !(&statf_dead) cont.flags &~04 endif On=@Timer attr attr_decay remove return 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 benimde bir sorum olucak.. su kendini tedavi eder vs.. gibi yazıların renklerini degistirmek istiyorum. cont.sayua 0481,0,0,0 * kendini tedavi eder * yukardaki 0481 yazan yeri ben degistirdim ama yinede renkler degismiyor..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... [Bu mesaj Diesel tarafından 29 Mayıs 2004 05:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Tam emin değilim ancak o numarayı değiştirdiğin zaman normal de çıkan yazının daha değişik bir renkte çıkması gerekli. Belki yazdığı numara tanımlı değildir, biraz sıkmasyon gibi oldu. sayua 0835,6,0, cik cik birde bunu ekle değişmesi lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 sagolasın kardes degisti..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Rica ederim said: cenkgala, 29 Mayıs 2004 04:30 tarihinde demiş ki: ben cogunu yaptim ama paradarbe 50 sefer vurdum hic koymadi ss spear a ekledim olmadi birde bleed ekledim onuda katanaya ekledim oda bleed koymuo yapamadim bide dialoglar vardi itemb 1-7 arasinda dialoglari ordan ayarladim ama bowcraftla bsyi bulamadim Bide ŞU PAGE SİSTEMİ 2 saattir ugrastim olmuo .add i_page_box cikardim serialini ekledim scripte calistigi yok baska charla giriom page atiom cikiom ownerla giriom hala page yok dio nasi ayarlicaz Yukarıda verdiğimi bleed olan içinde uyarla olacaktır. Zaten Paticik/scripts kısmında sorunsuz çalışan bleedingi bulabilirsin. Page içinde page_box çıkardıktan sonra serialine bak ve o seriali scp içinde var.pg_box serialno serial no yazan kısma kaydet. Ayrıca arama motorunda bulacağın şu eklentiyide unutma ; if (strmatch('','Locus')) var.pg_box 04022b54a elseif (strmatch('','Quann')) var.pg_box 0400a8b60 endif boyle yapacaksin; var.pg_box serialno Umarım bunlar sorununu çözer. [Bu mesaj Yeager tarafından 29 Mayıs 2004 06:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Yeager, 29 Mayıs 2004 04:52 tarihinde demiş ki: Bu bende sorunsuz calisiyor arkadaşlar; Eheuhehu Bizdemş Problemvar Para darbe Bizde Calışmadı Bende Sormuştum :P[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bakın bakalım sölediklerinizi yaptım oldumu: Al script // ---------------------------- // SPEAR.SCP - SPEAR PARALYZE FONKSIYONU // SON GUNCELLENME TARIHI: 10 Mart 2002 -cQ // ---------------------------- VERSION=0.55 [events e_axer] On=@Hit if (&statf_stone) || () || () return 0 elseif ( == t_weapon_axe) src.damage * (0 / 40)) / 100)> if (0 >= 98.0) src.damage * 10) / 100)> endif endif [events e_spear] On=@Hit if (&statf_stone) || () || () return 0 elseif ( == t_weapon_fence) && ( >= 98.0) if (rand(125) <= / 40)>) && !() src.damage {25 35} src.skill fail var.act src.newitem i_parablow src.act.equip src.act src.sayua 075f,0,0,0 * paradarbe alir * return 1 endif endif [events e_parablow] On=@GetHit findid.i_parablow.remove On=@Death findid.i_parablow.remove [itemdef i_parablow] name=parablow id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.flags |04 src.events +e_parablow timer 2 On=@UnEquip cont.events -e_parablow if !(&statf_dead) cont.flags &~04 endif On=@Timer attr attr_decay remove return 1 [eof] on=create on=@equip src.events +e_parablow on=unequip src.events -e_parablow 2.KISIM [ITEMDEF 01402] DEFNAME=i_spear_short RESOURCES=6 i_ingot_iron WEIGHT=7 TYPE=T_WEAPON_FENCE FLIP=1 DAM=7,19 //SPEED=55 SKILL=Fencing REQSTR=15 TWOHANDS=N CATEGORY=Provisions - Weapons SUBSECTION=Spears and Forks DESCRIPTION=Short Spear DUPELIST=01403 SKILLMAKE=BLACKSMITHING 70.2 RESOURCES2=6 i_ingot_iron,1 i_board ON=@Create HITPOINTS={31 70} on=@equip src.events +e_parablow on=@unequip src.events -e_parablow [ITEMDEF 01403] //short spear DUPEITEM=01402 bakın bakam[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 İşte Buldugum Bleding Scripti ve Heal Systemi Heal Calışıyo da Bleeding Bilemice Denedim Şimdi Calışmadı Heal Calışıyor Ama...!! ********************************************* [Function bleedings] sayua 0048,6,0,enu [Function bleeding_loss] sayua 0020,6,0,enu [events e_bleeding] On=@Hit if ( > 24) if (( == t_weapon_sword) && ( >= 98.0)) if ((rand(125) <= / 40)>) && !() && !() && !()) src.damage {30 40} src.skill fail var.act src.newitem i_bleeding src.act.equip src.newitem i_bleeding2 src.act.equip src.act if ( < 25) mana 0 else mana ( - 25) endif sysmessage @33 you bleeding to . src.sysmessage @33 bleeding... src.bleeding_loss * KaFasıNDa YaRiK AciLir * return 1 endif endif endif [events e_bleed] On=@Death findid.i_bleeding.remove findid.i_bleeding2.remove [itemdef i_bleeding] name=bleeding id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.events +e_bleed timer 8 On=@UnEquip cont.events -e_bleed if !(&statf_dead) endif On=@Timer timer 7 cont.sysmessage @33 Yaralandın... cont.damage {10 15} cont.bleeding_loss * Derisi Yuzulur * return 1 [itemdef i_bleeding2] name=bitsin artik bu cile id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.events +e_bleed timer 210 On=@UnEquip cont.events -e_bleed if !(&statf_dead) endif On=@Timer cont.bleedings * Derisi kurur * cont.findid.i_bleeding.remove attr attr_decay remove return 1 [function bleeding] events +e_bleeding return 1 ///////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////heal ///////////////////////////////////////////// [Function heal_say_norm] sayua 0048,6,0,enu [Function heal_say_hata] sayua 0020,6,0,enu [ITEMDEF 0ee9] DUPEITEM=0e21 [ITEMDEF 0e22] DUPEITEM=0e20 [ITEMDEF 0e21] DEFNAME=i_bandage RESOURCES=i_cloth TYPE=T_BANDAGE WEIGHT=0.2 DUPELIST=0ee9 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Healer DESCRIPTION=clean bandages On=@DClick if !( == ) src.sysmessage Bandajlar cantanizda olmali. return 1 elseif ( < 0) src.findid.i_mem_healing.remove return 0 elseif () src.sysmessage Bandajlari su an kullanamazsiniz. return 1 else return 0 endif On=@Targon_Char src.skill fail if !() src.sysmessage Bandajiniz yok. return 1 elseif ( > 3) src.sysmessage Hedefe ulasamiyorsunuz. return 1 elseif ( == 10) ||( == 11) || ( == 12) || ( == 13) src.sysmessage Bunu iyilestiremezsiniz. return 1 elseif ( == 1) if ( == c_m_golem_tinker1) || ( == c_m_golem_tinker2) || ( == c_m_golem) src.sysmessage @55 Golem'leri bandajla iyilestiremezsiniz. elseif !(( < ) || () || ()) src.sysmessage @55 tedaviye ihtiyac duymuyor. return 1 elseif () if (( < 60.0) || ( < 60.0)) src.sysmessage @55 Hayvan uzerindeki yarayi tedavi edecek kadar yetenekli degilsiniz. return 1 endif elseif () if (( < 60.0) || ( < 60.0)) src.sysmessage @55 Hayvan uzerindeki zehiri tedavi edecek kadar yetenekli degilsiniz. return 1 endif else var.nx1 ( / {20 50}) var.nx2 ( / 50) var.nx3 + + {3 10})> endif src.sd 1 src.anim 17 src.newitem i_mem_healing src.act.morey > src.act.morex 3 src.act.link src.act.equip src.face return 1 elseif (&statf_dead) if (( < 80.0) || ( < 80.0)) src.sysmessage Henuz oluleri diriltecek kudrete sahip degilsiniz. elseif !() src.sysmessage Diriltme islemi icin 5 bandaja ihtiyaciniz var. else if ( > 5) src.heal_say_norm * isimli katili diriltir * elseif (&statf_criminal) src.heal_say_norm * isimli sucluyu diriltir * elseif () && () && ( != ) elseif () && () && ( != ) endif src.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bi turlu olmuo napsam page atiom page yok dio seriali yaziom scripte ama olmuo bide yeni sorun cikti butun yaptigim dialoglar magicallera ekledimi altinda (ruin) filan yapmistim kapattim actim gitti nie oldu anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bak dostum .static i_page_box bunu yerleştir mesele star chember a sonra .info komutu ile yukarıda id si var yane seri nosu onu ordaki yazıları quann locus yazısı yazan yerler de nolar var mesela if (strmatch('','undear world')) var.pg_box 04000a0d4 elseif (strmatch('','undear world')) var.pg_box 04000a0d4 endif[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bakın bakalım sölediklerinizi yaptım oldumu: Al script // ---------------------------- // SPEAR.SCP - SPEAR PARALYZE FONKSIYONU // SON GUNCELLENME TARIHI: 10 Mart 2002 -cQ // ---------------------------- VERSION=0.55 [events e_axer] On=@Hit if (&statf_stone) || () || () return 0 elseif ( == t_weapon_axe) src.damage * (0 / 40)) / 100)> if (0 >= 98.0) src.damage * 10) / 100)> endif endif [events e_spear] On=@Hit if (&statf_stone) || () || () return 0 elseif ( == t_weapon_fence) && ( >= 98.0) if (rand(125) <= / 40)>) && !() src.damage {25 35} src.skill fail var.act src.newitem i_parablow src.act.equip src.act src.sayua 075f,0,0,0 * paradarbe alir * return 1 endif endif [events e_parablow] On=@GetHit findid.i_parablow.remove On=@Death findid.i_parablow.remove [itemdef i_parablow] name=parablow id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.flags |04 src.events +e_parablow timer 2 On=@UnEquip cont.events -e_parablow if !(&statf_dead) cont.flags &~04 endif On=@Timer attr attr_decay remove return 1 [eof] on=create on=@equip src.events +e_parablow on=unequip src.events -e_parablow 2.KISIM [ITEMDEF 01402] DEFNAME=i_spear_short RESOURCES=6 i_ingot_iron WEIGHT=7 TYPE=T_WEAPON_FENCE FLIP=1 DAM=7,19 //SPEED=55 SKILL=Fencing REQSTR=15 TWOHANDS=N CATEGORY=Provisions - Weapons SUBSECTION=Spears and Forks DESCRIPTION=Short Spear DUPELIST=01403 SKILLMAKE=BLACKSMITHING 70.2 RESOURCES2=6 i_ingot_iron,1 i_board ON=@Create HITPOINTS={31 70} on=@equip src.events +e_parablow on=@unequip src.events -e_parablow [ITEMDEF 01403] //short spear DUPEITEM=01402 bakın bakam[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 İşte Buldugum Bleding Scripti ve Heal Systemi Heal Calışıyo da Bleeding Bilemice Denedim Şimdi Calışmadı Heal Calışıyor Ama...!! ********************************************* [Function bleedings] sayua 0048,6,0,enu [Function bleeding_loss] sayua 0020,6,0,enu [events e_bleeding] On=@Hit if ( > 24) if (( == t_weapon_sword) && ( >= 98.0)) if ((rand(125) <= / 40)>) && !() && !() && !()) src.damage {30 40} src.skill fail var.act src.newitem i_bleeding src.act.equip src.newitem i_bleeding2 src.act.equip src.act if ( < 25) mana 0 else mana ( - 25) endif sysmessage @33 you bleeding to . src.sysmessage @33 bleeding... src.bleeding_loss * KaFasıNDa YaRiK AciLir * return 1 endif endif endif [events e_bleed] On=@Death findid.i_bleeding.remove findid.i_bleeding2.remove [itemdef i_bleeding] name=bleeding id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.events +e_bleed timer 8 On=@UnEquip cont.events -e_bleed if !(&statf_dead) endif On=@Timer timer 7 cont.sysmessage @33 Yaralandın... cont.damage {10 15} cont.bleeding_loss * Derisi Yuzulur * return 1 [itemdef i_bleeding2] name=bitsin artik bu cile id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.events +e_bleed timer 210 On=@UnEquip cont.events -e_bleed if !(&statf_dead) endif On=@Timer cont.bleedings * Derisi kurur * cont.findid.i_bleeding.remove attr attr_decay remove return 1 [function bleeding] events +e_bleeding return 1 ///////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////heal ///////////////////////////////////////////// [Function heal_say_norm] sayua 0048,6,0,enu [Function heal_say_hata] sayua 0020,6,0,enu [ITEMDEF 0ee9] DUPEITEM=0e21 [ITEMDEF 0e22] DUPEITEM=0e20 [ITEMDEF 0e21] DEFNAME=i_bandage RESOURCES=i_cloth TYPE=T_BANDAGE WEIGHT=0.2 DUPELIST=0ee9 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Healer DESCRIPTION=clean bandages On=@DClick if !( == ) src.sysmessage Bandajlar cantanizda olmali. return 1 elseif ( < 0) src.findid.i_mem_healing.remove return 0 elseif () src.sysmessage Bandajlari su an kullanamazsiniz. return 1 else return 0 endif On=@Targon_Char src.skill fail if !() src.sysmessage Bandajiniz yok. return 1 elseif ( > 3) src.sysmessage Hedefe ulasamiyorsunuz. return 1 elseif ( == 10) ||( == 11) || ( == 12) || ( == 13) src.sysmessage Bunu iyilestiremezsiniz. return 1 elseif ( == 1) if ( == c_m_golem_tinker1) || ( == c_m_golem_tinker2) || ( == c_m_golem) src.sysmessage @55 Golem'leri bandajla iyilestiremezsiniz. elseif !(( < ) || () || ()) src.sysmessage @55 tedaviye ihtiyac duymuyor. return 1 elseif () if (( < 60.0) || ( < 60.0)) src.sysmessage @55 Hayvan uzerindeki yarayi tedavi edecek kadar yetenekli degilsiniz. return 1 endif elseif () if (( < 60.0) || ( < 60.0)) src.sysmessage @55 Hayvan uzerindeki zehiri tedavi edecek kadar yetenekli degilsiniz. return 1 endif else var.nx1 ( / {20 50}) var.nx2 ( / 50) var.nx3 + + {3 10})> endif src.sd 1 src.anim 17 src.newitem i_mem_healing src.act.morey > src.act.morex 3 src.act.link src.act.equip src.face return 1 elseif (&statf_dead) if (( < 80.0) || ( < 80.0)) src.sysmessage Henuz oluleri diriltecek kudrete sahip degilsiniz. elseif !() src.sysmessage Diriltme islemi icin 5 bandaja ihtiyaciniz var. else if ( > 5) src.heal_say_norm * isimli katili diriltir * elseif (&statf_criminal) src.heal_say_norm * isimli sucluyu diriltir * elseif () && () && ( != ) elseif () && () && ( != ) endif src.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bi turlu olmuo napsam page atiom page yok dio seriali yaziom scripte ama olmuo bide yeni sorun cikti butun yaptigim dialoglar magicallera ekledimi altinda (ruin) filan yapmistim kapattim actim gitti nie oldu anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bak dostum .static i_page_box bunu yerleştir mesele star chember a sonra .info komutu ile yukarıda id si var yane seri nosu onu ordaki yazıları quann locus yazısı yazan yerler de nolar var mesela if (strmatch('','undear world')) var.pg_box 04000a0d4 elseif (strmatch('','undear world')) var.pg_box 04000a0d4 endif[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar