tim_bladecutter Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 arkadaşlar bu ne oluyo. sphere sorunsuz çalışırken bir anda consol bunnarla doluyo hiç anlamadım.[signature][hline]bizi siku'nun $errinden koru ey bronks sana inandik, sana guvendik ya bronks sana siginiyorum, ya bronks bundan sonra tovbe, ya bronks imana geldik ya bronks, affet bizi bizi gavur koma ey bronks sen bize dogru yolu goster, afeyle bronks affet bizi bronks uce ki$iligine siginiyoruz karizman altinda eziliyorum bronks buyuklugun kar$isinda caresiz kaliyoruz bronks, affet bizi Amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Koyduğun spawnlar bozuk onları bulup silmen gerekli. .gouid sphere console da gözüken numarayı yazacaksın. gouid 4000234 git ve sil tabi bunlar bi kaç tane ise yoksa teker teker silmemen için n eyapılması gerektiğini bilmiyorum [signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian [Bu mesaj Larethian tarafından 29 Mayıs 2004 12:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar