Riddler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mediaplayer kullanırken, mediaplayer artalanda çalışırken şu tuşlar çalışıyor fakat itunes da artalanda çalışırken çalışmıyor illaki itunes a dönüp tuşa basmam gerekiyor. Nasıl kullanabilirim bir patch yada eklentisi mevcutmudur acaba? edit: klawyedeki button onlar :P
elesso Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 aynı sorunu bende bs playerda yaşıyorum, nedir bu olayın çözümü. klavye driverı falanmıdır acep gereken?
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 valla illaki bir çözümü olmalıdır bunun için, tv ye baglayıp veya müzik setina bagladıgımda uzaktan kumandadan değiştirmek istiyorum ben şarkılarımı. sorcaksınız mediaplayer kullan, şarkılarım silindi ipoddan dinliyorum :P
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 evet bende de itunes'ın kısayolları ile klavyemin kısayolları uyuşmuyor. play pause stop güzel de, ileri geri tuşları 5 er şarkı atıyor nedense. çözüm bulamadım. itunes ten kaynaklı.
Öne çıkan mesajlar