Riddler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mediaplayer kullanırken, mediaplayer artalanda çalışırken şu tuşlar çalışıyor fakat itunes da artalanda çalışırken çalışmıyor illaki itunes a dönüp tuşa basmam gerekiyor. Nasıl kullanabilirim bir patch yada eklentisi mevcutmudur acaba? edit: klawyedeki button onlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 aynı sorunu bende bs playerda yaşıyorum, nedir bu olayın çözümü. klavye driverı falanmıdır acep gereken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 valla illaki bir çözümü olmalıdır bunun için, tv ye baglayıp veya müzik setina bagladıgımda uzaktan kumandadan değiştirmek istiyorum ben şarkılarımı. sorcaksınız mediaplayer kullan, şarkılarım silindi ipoddan dinliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 evet bende de itunes'ın kısayolları ile klavyemin kısayolları uyuşmuyor. play pause stop güzel de, ileri geri tuşları 5 er şarkı atıyor nedense. çözüm bulamadım. itunes ten kaynaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar