Mr_Magget Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 beyler gecen server ararken guzel bi server buldum level sistemi war guzel yaratıkları war free account yalnız yabancı server :) bi kac adamla arkadaslık kurarsanız skillerinizi gmlerler hatta gm bile yapabilirler :P bilemiyorum ben ip vereyim size Loginserver=24.212.7.100,2593 arada sırada kapatıolar :( yanar döner bişiy[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ahah çok iyi yaa.. hatta gm bile yapabilirler ha :)[signature][hline]Faust, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! imdaat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 :) guzelmis[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 girmek isteyenler indirsin http://evilsite.com/modules/Downloads/client_2.0.0b.zip[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinghsaw Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ben girdim ama olayı tam çözemedim :P hg oynamazsam olacağı bu[signature][hline]Kimimiz hak ettiğimiz yere gelemedik , kimimiz geldiğimiz yeri hak etmedik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ya aslında basit item için bana gel (Victor) level için yaratık kes size tavsiyem 50 mage açın lighting çok güçlü 50 de archar yada sw verin her levelde manyak stat veriyo :D[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cleorax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Server kapalı la giremioz :) Mrk ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 abi adam dün saat 7 gibi açtı herhalde açarlar ama sw yada archer , mf ama kesin mage olun bende fenc itemi yok set felan veririm size[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdallol Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bişi Sorucam?!?!?!Account nerden alıcas :P[signature][hline]I Can dedicate all sexy ladies :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 acc free rasgele al birtane[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Ben giremedim connecting de kalıyor kapalımı?[signature][hline]Grandmaster Developer Beni Görmek İsteyen : WwW.8aeglence.CoM.Tr.Tc adresinde Arkadaşlar bölümünde Çağlar yani Owner'in Tipini Görebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 haaa banada oyle diyo..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar