Kinghsaw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 if ( &statf_poisoned) sayua 0481,2,0,eng,* Zehiri iyilestirir * sound snd_spell_cure findid.i_rune_poison.remove endif poiyi geçirmek buda paralyzeinki neydi hatırlayamadım. bi yardım[signature][hline]Kimimiz hak ettiğimiz yere gelemedik , kimimiz geldiğimiz yeri hak etmedik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Benim hatırladığım kadarı ile bunları cast nosuna gore engelliyorduk.Ama tp scriptinden bulabilirsin kesinlikle[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 spheretable_x.scp den bak spell no ya[signature][hline]Faust, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! imdaat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horus-unlive Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 on=@spellefect if ==38 src.sayua 075f,6,6,*Buyuden Etkilenmez* src.spellefect=0 src.findid.i_rune_paralyze.remove endif[signature][hline]Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 horus editten atıldıktan sonra tekrar mı alındın staff'a Whe ayrılınca :) vay be..[signature][hline]Faust, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! imdaat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horus-unlive Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 yoo staffa tekrar alindigim felan yok. ayrica stafftan ben kendim ayrildim. editten atildim gibi gozukur o ayri. neyse burda baska account almaya usendigimden bu accountla yaziomda cok bo$ konusuon bazen walla. Birilerine yardim etcegine birilerine laf sokmaya kasion. Bo$ i$ler bunlar walla vazgec bu i$lerden. Her zaman kaybedersin.[signature][hline]Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar