Dynun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 şöyle bir haritam var Laptop- - - - - - -Modem------------hub-------PC Vistalı laptop - - -I Yani modeme hub ona da bilgisayarlar bağlı, aynı ağa kablosuzdan da bilgisayar falan bağlı ve sorunsuz çalışıyor. Vista yüklü olan "Yalnızca yerel" diyor. ama google'a falan ping atıyorum geliyor. elle ip falan vermeyi denedim olmadı. nedir ne değildir? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 topolojiyi tam olarak anlamadim ama, saniyorum modemden tek portta bir hub cikisi var ve bu hub a 2 makine bagli. Bu durumda neden olmaz soyle aciklayayim; modem tek portlu bir modemse ztn tek ip alip bunu yonlendiriyor, yani sadece tek makine icin external cikis var, yine birden fazla portu varsa tek port icin tek ip verir ayni problem olusur. burda huba bagli makinelerden birinde kurulu agda diger makine icin internet paylasimi acmak durumundasin. bu sekilde girebilirler ama efektif bi cozum degil tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Modem wireless fakat 4 portlu modem 1 porttan kablo bağlı var say. 2 makine de wireless bağlı wireless bağlı makine yalnızda yerel diyor. internete girmiyor. bu makinenin tıpkısının aynısının XP yüklü olanı giriyor. Vista girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ipv6 sorunu olabilir mi? google'dan oyle birseyler buldum ben. ipv6'yi disable edip ipv4 kullanin diyorlarlaylom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Aynı sorun bende de cok oluyor özellikle network'e laptop felan baglangında yasıyorum. Bazende kullandıgın DNS ile alakalı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Ben yanlis anlamisim haritayi o halde, vista kaynakliysa aynen ipv6, driver ve os guncellemesi disinda fikrim yok. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mum_Chamber said: ipv6 sorunu olabilir mi? google'dan oyle birseyler buldum ben. ipv6'yi disable edip ipv4 kullanin diyorlarlaylom deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 bende encryptionu wpa yapin caoluyo o wep apinca duzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 onu önce modemden yapıcaz di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 modemde guvenlik sorgulamasini degistirmen gerekli evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 güvenliksiz şifresiz bile yaptım ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar