di Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Selam, Turkcell ile gecen maceralarimi biliyorsunuz. O sebeple hattimi kapattirmaya karar verdim ve bu karti da satiyorum. Karti Agustos ayinda aldim cok az kullandim. Toplasaniz 20-30 kere ya eder ya etmez. Kutu icerigi ve faturasi tastamam durmakta. Merak edenler icin link : http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MSE5ESTBOV1p1NTJiRDVIYnNWMllySlhkVTUzTXdJVE0yNG5NeFl6TVA= Burada gorunmuyor fakat express kart girisi olmayanlar karti pcmcia cevirici ile kullanabiliyor. O da kutu icerigine dahil. Cihaz tertemiz oldugundan ve ayni sekilde kullanildigindan oldugundan 245 lira istemekteyim. Sifiri su anda 280 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 turkcell ucretlendirmeyi nasil yapiyor? Birde hiz nasil download falan denedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ne kadar az ve temiz kullansan da hem 2. el olmuş bir kere, hem de garantisinden ve ömründen 8-9 ay gitmiş. Biraz daha aşağı çekmelisin bence fiyatı sıfıra göre, sadece 35 lira pek cezbedici değil bu şartlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar