di Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Selam, Turkcell ile gecen maceralarimi biliyorsunuz. O sebeple hattimi kapattirmaya karar verdim ve bu karti da satiyorum. Karti Agustos ayinda aldim cok az kullandim. Toplasaniz 20-30 kere ya eder ya etmez. Kutu icerigi ve faturasi tastamam durmakta. Merak edenler icin link : http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MSE5ESTBOV1p1NTJiRDVIYnNWMllySlhkVTUzTXdJVE0yNG5NeFl6TVA= Burada gorunmuyor fakat express kart girisi olmayanlar karti pcmcia cevirici ile kullanabiliyor. O da kutu icerigine dahil. Cihaz tertemiz oldugundan ve ayni sekilde kullanildigindan oldugundan 245 lira istemekteyim. Sifiri su anda 280 lira.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 turkcell ucretlendirmeyi nasil yapiyor? Birde hiz nasil download falan denedinmi?
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ne kadar az ve temiz kullansan da hem 2. el olmuş bir kere, hem de garantisinden ve ömründen 8-9 ay gitmiş. Biraz daha aşağı çekmelisin bence fiyatı sıfıra göre, sadece 35 lira pek cezbedici değil bu şartlarda.
Öne çıkan mesajlar